Személyautóra zuhant egy repülőgép, a balesetben ketten is meghaltak

2024. január 28. 15:52

Vélhetően elvétette a leszállópályát a fiatal pilóta.

2024. január 28. 15:52

Lezuhant egy utasszállító repülőgép vasárnap reggel a belgiumi Spa repülőtér közelében. A gép egy autónak ütközött, majd kigyulladt, ketten meghaltak. A baleset körülményeit még vizsgálják – írja az RTL Info belga hírportál.

Az első információk szerint egy német utasszállító repülőgépről volt szó, amelynek a fiatal pilótája elvétette a leszállást, és egy út mellett parkoló autónak ütközött. Az események a repülőtértől mintegy száz méterre történtek.

Senki sem ült az autóban. Meg kell várnunk a hatósági nyomozás befejezését, és akkor tudjuk elszállítani az áldozatokat”

– erősítette meg Sophie Delettre, a kisváros polgármestere.

A régióból összesen 26 tűzoltót mozgósítottak, valamint a helyszínen van már a rendőrség és a polgári védelem is.

Fotó: képernyőmentés

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. január 29. 07:53
Off topic: Mi a fészekért jelennek meg random hirdetések a felületen???? Némelyiket bezárni sem lehet. Csináljatok már valamit!
iimre
2024. január 29. 00:21
"hlaci83 január 28. 16:39 Ha beleírjátok a főcímbe, vagy a bevezetőbe, hogy Belgiumban történt, a kutya sem kattintott volna rá…." Ha megértenéd, hogy a neten lévő oldalak a minél több kattintásból látnak minél több pénzt, egyrészt nem lennél felháborodva, másrészt talán kevesebbet klikkelgetnél. :P
hlaci83
2024. január 28. 16:39
Ha beleírjátok a főcímbe, vagy a bevezetőbe, hogy Belgiumban történt, a kutya sem kattintott volna rá…. Bravó blikkdiner, előre az Origó útján….
I feel the earth move under my feet
2024. január 28. 16:08 Szerkesztve
A nyugat-ausztráliai Laverton egyik farmján Dolly a hat éves koca 10-et ellett, a namíbiai Aroabot Koessel összekötő úton defektet kapott egy motoros és paraguayi La Huertában Sergio Ramirez helyi favágónak a láncfűrésze ledobta a láncot.. A Mandiner Világhíradót olvashatták! Híreinkkel az esti harangszókor újra jelentkezünk. Áldás-békesség.. és térerő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!