Uszonyok állnak ki a fejéből és kiborgnak érzi magát a Berlinben élő fiatalember – most zenei albumot készít

2024. január 07. 13:38

Számára ez egy „szuper normális élet”.

2024. január 07. 13:38

Manel de Aguas fejéből két nagy uszony áll ki, amiken keresztül saját bevallása szerint képes érzékelni a a légköri nyomást, a hőmérsékletet és a páratartalmat: így gyakorlatilag hallja az időjárást – olvasható a Telexen.

A cikk szerint a fejébe ültetett implantátum lehetővé teszi számára „a légkör szónikus hangélményét”, ezekből a hangélményekből nyer inspirációt az általa készített zenéhez is. 

A most készülő albuma címe az lesz, hogy A fajok meghaladása, és az ő kiberátalakulásáról szól.

A portálon azt írják: Manel gyerekkora óta odáig van a természetért. Megérti, hogy ez nem „a megszokott valóság”, de számára ez egy szuper normális élet: ugyanúgy vannak barátai, munkahelye, mint másoknak, és egy normális srácnak tartja magát.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 15. 03:27
Ráadásul ez egy gyenge koppintás waterworld című filmből, ahol Kevin Costnernek a füle mögött kopoltyúja volt.
Kozmosz
2024. január 15. 02:58
De az apja faszát a hagyományos módon érzékeli.
citromosParizer
2024. január 15. 01:14
amikor már tényleg azt hiszed, hogy nincs lejjebb, mindig jön egy degenerált lipcsi és alulmúlja :D sajnálom amúgy, hogy nem kap segítséget. régen az ilyeneket orvosok kezelték, okkal... de ahogy írták, a kkv szektorban is hamar meggyógyulna: Kőfejtő, Kapáló, Vájár
Zsédeny
2024. január 08. 13:00
Egy klasszikust idézzek. "De szép macska vagy Sanyi."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!