III. Károly először nyilatkozott a rákdiagnózisa óta

2024. február 11. 13:34

A brit uralkodó megköszönte a biztató szavakat.

2024. február 11. 13:34

Először intézett üzenetet a nyilvánossághoz III. Károly brit uralkodó, miután a hét elején a Buckingham-palota bejelentette, az uralkodó rákkal küzd.

III. Károly kifejezte háláját az embereknek azokért a biztató szavakért, amelyeket tőlük kap. A BBC beszámolója szerint Károly az üzenetében azt írta, hogy: „Megnyugtató hallani, hogy a diagnózisom megosztása hogyan segítette elő a közmegértést, és hogyan világított rá mindazon szervezetek munkájára, amelyek a rákos betegeket és családjaikat támogatják az Egyesült Királyságban és az egész világon.

Fáradhatatlan törődésük és odaadásuk iránti egész életemre kiterjedő csodálatom a személyes tapasztalataim miatt még tovább nőtt”.

A király a daganatos megbetegedés kezelésének időtartama alatt is ellátja államfői teendőit és megkapja az ehhez szükséges hivatalos kormányzati papírokat, de nyilvános programjait a kezelés idejére közvetlen hozzátartozói veszik át.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: AFP / Ugo AMEZ

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. február 11. 20:56
Arra nem lesz ideje, hogy egyszer meglátogassa azokat az országokat, amelyeknek a királya.
törölt felhasználó
2024. február 11. 15:14
Romlott volt az adrenokróm?
oberennsinnen49
2024. február 11. 14:51
I feel the earth move under my feet------- "Emezek meg a vérüket szívják..." Látszik, hogy az életről annyi fogalmad sincs, mint egy fán szálldogáló kismadárnak van...
oberennsinnen49
2024. február 11. 14:50
Kemény dolog, amikor bekerülsz az urológiára és meg fognak műteni. Erőt kívánok Károlynak és szerencsét, de mindezekhez elengedhetetlen a Jó Isten, a Szent Lélek kegyelmének sugárzása, hogy képesek vagyunk-e mindezt befogadni magunkba... Még az a jó, hogy látjuk magunk körül a megműtötteket, akik már készülnek hazafelé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!