Már érett: orvosi vizsgálat alá vetik Bident

2024. február 28. 18:07

A Fehér Ház még szerdán nyilvánosságra hozza az elnök orvosi vizsgálatának írásos összefoglalóját.

2024. február 28. 18:07
President Joe Biden and German Chancellor Olaf Slcholz meet in the Oval Office

Joe Biden amerikai elnök közölte, hogy szerdán egy Maryland külvárosában lévő katonai kórházban fizikai vizsgálatnak vetik alá, és ezt a vizsgálatot nagy figyelemmel kísérik majd, mivel a 81 éves elnök novemberben újraválasztásra pályázik a Fehér Házba – olvasható a Reuters hasábjain.

A Fehér Ház közölte, hogy még szerdán nyilvánosságra hozza a demokrata párti elnök rutinszerű éves orvosi vizsgálatának írásos összefoglalóját. A két jelölt egymást vádolta szellemi hanyatlással. Trump utolsó riválisa a republikánus jelöltségért, az 52 éves Nikki Haley azt mondta, hogy 

mindkét férfi túl öreg a Fehér Ház elfoglalásához, és kognitív teszteknek kellene alávetni őket.

Az orvosok Bident egészségesnek és „szolgálatra alkalmasnak” nyilvánították a tavalyi fizikai vizsgálaton, amelynek során eltávolítottak egy elváltozást a mellkasából, és a 2022-es vírusos megbetegedése után a hosszú COVID tüneteitől mentesnek nyilvánították.

Nyitókép: JULIA NIKHINSON - POOL VIA CNP

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2024. február 28. 19:15
Majd kihozzák, hogy olyan friss, mint egy kamaszlány, olyan szellemi képességekkel bír, mint egy sakknagymester és olyan fitt, mint egy harmincas tengerészgyalogos. :D
Gullwing
2024. február 28. 19:11
orvosi vizsgálat alá vetik Bident A kérdés halott vagy élő orvos lesz-e aki vizsgálja? 🤣🤣🤣🤣
reiblistvan
2024. február 28. 19:00
A valóságot az egész világ látja ! Itt nem is a személye az érdekes , hanem az hogy kik hozzák az igazi döntéseket helyette ?? Biden bácsi a saját anyagcseréje felett sem biztos hogy tud már uralkodni ! Ő a világ ura ! Szellemi képesség terén egy mikró 2-3 fős vállalkozást sem tudna átlátni már ! Nagyon hasonlít a végső stádiumú Brezsnyev , II János Pál szintű "uralkodókra ", valakiknek érdekük hogy egy gyenge vezetőjük legyen ! (esetleg szabadkőművesek, fegyver lobbi stb , nem tudom persze a választ !)
Akitlosz
2024. február 28. 18:51
Hol van ilyen éves, rutinszerű orvosi vizsgálat? Magyarországon nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!