Spanyolországban végezték ki az ukránokhoz átszökött orosz pilótát

2024. február 19. 22:43

A hatóságok két gyanúsítottat keresnek, akik autóval menekültek el a helyszínről.

2024. február 19. 22:43
null

Eddig tisztázatlan körülmények között, Spanyolországban életét vesztette Maxim Kuzminov egykori orosz pilóta, aki akkor került be a hírekbe, amikor 2023 nyarán átszökött az ukránokhoz.

Az oroszországi Primorje régióban települt 319. önálló helikopter ezrednél szolgáló Kuzminov szökése nagy visszhangot keltett mindkét hadban álló országban.

Több portál, valamint az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főcsoportfőnökségének (GUR) szóvivője is arról számolt be, hogy az egykori katonai pilótát holtan találták a spanyolországi Villajoyosában.

Az ukrán és spanyol lapok részletezték is az esetet: Kuzminov holttestét egy mélygarázsban találták meg február 13-án a dél-spanyolországi Villajoyosa kisvárosában, nem messze Alicantétól. A kivégzésről elsőként beszámoló La Información szerint a hatóságok két gyanúsítottat keresnek, akik autóval menekültek el a helyszínről. A kocsit később kiégve találták meg egy másik településen. Az EFE spanyol hírügynökség szerint az expilóta ukrán útlevéllel, álnéven élt Spanyolországban.

Nyitókép: X, képernyőmentés

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Subi
2024. február 22. 01:29
Az árulók ,megérdemlik sorsukat.
bubajbela
2024. február 21. 06:53
A kis hülye drogos komolyan elhitte, hogy megúszhatja???
Krupp Skya
2024. február 20. 22:47 Szerkesztve
Ukránok voltak. A képen látszik hogy megkérdezték: - Tovaris áruló hány golyód van? -Dva. -A szemgolyódat is add hozzá! -Akkor csetir. -Akkor a mi pját golyónkkal összesen , lenni benned majd djévit golyó. Basznidániában Tavaris!
kzkzkz
2024. február 20. 20:30
Túl simán megúszta a tettét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!