Több ez holmi udvariaskodásnál: Robert Fico ismét az elismerés hangján szólt Orbán Viktorról

2024. február 12. 10:53

A szlovák kormányfő egy interjúban védte meg magyar kollégáját.

2024. február 12. 10:53
null

A Pravda szlovák lap hosszabb lélegzetvételű interjút készített Robert Fico szlovák miniszterelnökkel, amelyben északi szomszédunk kormányfője elegánsan dicsérte Orbán Viktor magyarországi tevékenységét.

Nagy tisztelettel figyelem, ahogy Orbán Viktor küzd a magyar nemzeti érdekekért. Le a kalappal előtte. Megvan a maga munkastílusa, megvannak a nemzetállami érdekei, és az ő kormánya dönti el, hogy mi jó vagy mi nem jó az országnak”

A lap munkatársa megjegyezte, hogy úgy tűnik, az árkorlátozás nem jött be Magyarországon, Fico azonban nem értett egyet a felvetéssel.

„Nem szerencsés egy másik országot automatikusan a rossz gyakorlat példájaként említeni. Ha olyan hibákat követett volna el, mint amilyeneket a szlovák média Magyarországgal kapcsolatban leírt, akkor hogyan lehetséges, hogy ezt Orbán Viktor még mindig szuverén módon kezeli? A magyar nemzet teljes támogatását élvezi, mert a magyar ember látja, hogy Orbán érte küzd.

Olykor előfordulnak rossz döntések, de nem mondhatjuk azt, hogy Orbán politikája zsákutca. Ha így lenne, Orbán nem lenne Magyarország miniszterelnöke”

– fogalmazott Robert Fico.

A cikket a Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Fotó: Ludovic Marin/AFP

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2024. február 26. 11:52
"...Több ez holmi udvariaskodásnál.." BIZTOS, HOGY TÖBB. DE AZÉRT NEM NAGYON KÖLL TÚLÉRTÉKELNI! PERSZE ÉRTÉKELNI ÉS BECSÜLNI KELL!!!
Lajoss
2024. február 13. 00:28
Brüsszelben tudja,hogy hogyan kell viselkednie...😂😂😂
Akitlosz
2024. február 12. 15:55
A szavazások számítanak, nem a szövegelések.
csapláros
2024. február 12. 14:11
szutykok 2024. február 12. 12:45 ..."Kussol a nemzetkifosztó tolvaj malac!"... Ja, ja, Orbán NEM az ellenségeinek, hanem a VÁLASZTÓINAK tartozik elszámolással. Az ellenséget pofán kell baszni, ahogyan azt veletek is tette! Köp egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!