„Dicsőséges feladat lesz Macron katonáinak elpusztítása” – franciául üzent Putyin embere

2024. március 21. 10:47

Kőkemény üzenetet küldött Dmitrij Medvegyev.

2024. március 21. 10:47
Macron Hosts Ukraine Conference With European Leaders As War Enters 3rd Year

Nyitókép: Chesnot/Getty Images

„Hasznos lenne, ha a nyugtalan franciák néhány ezredet küldenének Neonáciföldre” – indította bejegyzését az X-en Dmitrij Medvegyev, amelyet franciául tett közzé.

Az orosz politikus szerint, ha ennyi koporsó érkezne Franciaországba idegen országból, lehetetlen lenne eltitkolni a hivatásos katonák tömeges halálát. „Ráadásul nem lehetne többé azzal a kifogással takarózni, hogy például a zsoldosok maguk választják meg a sorsukat és az élethez való joguk gyakorlásának módját. Ezek a szerencsétlen emberek a beavatkozó kontingens teljes jogú harcosai lesznek. Elpusztításuk kiemelt és dicsőséges feladat lesz fegyveres erőink számára” – olvasható a bejegyzésében.

Az orosz politikus azt írja, „a francia kormány számára ez egyenlő lesz a guillotine-nal. A feldühödött szülők és az ellenzék vicsorgó tagjai fogják őket darabokra vagdosni.”

„És ez jó lecke lesz Európa többi nyughatatlan kreténje számára” – zárja posztját Medvegyev.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­ö­s­­ ­l­­á­­n­­­y­­o­­­k­ ­v­­­á­r­­­n­­a­­k­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
2024. március 25. 17:26 Szerkesztve
Amelyik nyomorék fideszkomcsi szerint ez nem is igazi háború, az engedje el a csuti cigany faszát és nézzen nem propagandát. A rusnyák patkányok minden nap legalabb 30-40 drónt és rakétát inditanak ukrán városok ellen. Ritka az a nap amikor csak civil sebesültek vannak és nem halottak. Ezt nem mutatja a fideszkomcsi propaganda. Ezért nem küld részvéttáviratot a rusnyák ügynöknek látszó csuti cigány. Ne feledjétek hazaáruló fideszkomcsik, hogy Europában vagyunk. Ukrajna Európa. Ez nem a keleti nyitás mindenféle komcsi diktátorokkal, akik még gratulálnak is a rusnyák háborús bűnökhöz. Itt figyelnek. Az ukránok 200 ezer orosz patkányt listáztak név szerint, aki Ukrajnába utazott gyilkolni. Vagy háborúra uszít. Aki itt ukrán civileket gyilkol, az élete végéig, még 30 év múlva is retteghet hogy Hágában tölti a maradék nyomorult életét. Már ha nem ég el addig a saját autójában a saját lakása előtt, mert rossz helyen dohányzott.
trash5
2024. március 25. 17:08
Putler meg a múlt században, annak is az elején ragadt reménytelen országa. Franciákat akar gyilkolni? Erről álmodozik ez a sztálinista pszichopata. És a hazaáruló fideszkomcsi homoerotikus rajongói. Ez pedig a mai valóság, így végeznek az ukránok a rusnyák patkányokkal: https://t.me/combatfootageua/14392 A rusnya patkanyok Ukrajnaba utaztak gyilkolni, de több ukránt és kárpátaljai magyart nem fognak tudni megölni.
pesszimista
2024. március 21. 14:15
Macronnak nincs sok vesztenivalója. Franciaország neki is köszönhetően egyre gyengébb, gyermekei nincsenek, lassan öreganyja korú feleségét is ápolnia kell. Viszont a népszerűségi adatokra már nem kell figyelnie . Atomháborúval fenyegetni nem lenne szabad a jelenlegi feszült nemzetközi helyzetben , még ha blöfföl is. A domináns tagok elhatárolódtak tőle, csak néhány jelentéktelen vezető vonított együtt vele. De nem lehet tudni, hogy az előbbiek utasították-e őt erre hogy szoktassák a közvéleményüket ehhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!