Eszement vád érkezett Amerikából: így teheti nevetségessé Magyarország a NATO-t

2024. március 25. 11:09

Donald Trump elnökké választásával riogat a Joe Biden-párti amerikai szaklap, amely belekeverte Magyarországot is, mondván, titkos információkat oszthat meg Moszkvával.

2024. március 25. 11:09
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Amennyiben novemberben megválasztják Donald Trumpot az Egyesült Államok elnökének, az Európa számára biztonsági kihívást jelent – állítja a Foreign Affairs, amely szerint a volt elnök nem NATO-párti, mint Joe Biden, ezért meggyengülhet a katonai szövetség. A jelenlegi amerikai elnök védelmében már korábban is különös megoldásokat választott a portál.

Magyarország NATO-szövetségesként megoszthat Moszkvával titkos információkat, ezzel nevetségessé téve a katonai szövetséget. Ilyen módon megszülethet az orosz befolyás belülről

– írja megdöbbentő és eszement forgatókönyvét Liana Fix és Michael Kimmage.

Egyébként a katonai szövetség védelmi innovációs szervezete, a NATO DIANA épp a napokban jelentette be, hogy sokszorosára bővíti magyarországi jelenlétét, ami a kimagasló hazai tudásbázisról és a legmodernebb magyar infrastruktúráról tanúskodik.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­v­á­r­­n­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 30. 10:13
Tehát az USA-beli sajtóorgánum panaszkodik, hogy gyengítheti a NATO-t, ha az USA olyan vezetőt választ, aki nem támogatja annyira. Tehát gyengül az a szervezet, amit 80%-ban az USA tart el, azaz ő véd meg másokat is. Tehát akkor az USA-nak valójában mi szüksége, a NATO-ra? A nemzetállami USA-nak semmi. A birodalminak meg létszükséglet. Tetszikérteni?
templar62
2024. március 25. 18:41
Godless America
kiss.istvan770
2024. március 25. 18:07 Szerkesztve
"Magyarország NATO-szövetségesként megoszthat Moszkvával titkos információkat" A kedves cikkírónak elment, vagy soha meg sem jött az esze. Trump-ban és Viktorban az a közös, hogy első sorban a saját népe érdekeivel foglalkozik, külföldön is ezt képviseli. Ez a közös jellemző a barátságuk alapja. A saját népe érdekeit egyikőjük sem árulja el, ezért egyikőjük sem ad át olyan információt, ami tovább adva kárt okozhat a hazájának. Ugyanez igaz Putyin és OV esetében is. A saját gazdasági és nem politikai, főként nem ideológiai érdekünkben üzletelünk Oroszországgal. Mindhárman nagy ívben sz...k az ideológiákra, ami egyértelmű pozitívum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!