Hihetetlen videón, ahogy fél Ljubljana farkasszemet néz egy késes ámokfutóval

2024. március 15. 11:26

A 23 éves férfi indítékai egyelőre ismeretlenek.

2024. március 15. 11:26

Március 13-án a rendőrség különleges feladatokat látott el Ljubljana belvárosának forgalmas területén, hogy megfékezzenek egy fiatalembert, aki két késsel fenyegette az embereket – számolt be a Sloveniatimes. A rendőrség délután 3 óra körül kapta a bejelentést, hogy egy férfi, akinek mindkét kezében egy-egy kés van, a járókelőket fenyegeti a Bavarski Dvor egyik forgalmas buszmegállója mellett, Ljubljana főútvonalán. 

A helyszínre több rendőrjárőr is érkezett, akik lezárták a területet, körbevették a férfit, és megpróbálták rábeszélni, hogy adja meg magát, de a férfi nem volt hajlandó együttműködni, ezért rohamrendőrök érkeztek a helyszínre egy rendőrségi tárgyalóval. Željko Car felügyelő az egyenruhás rendőrségtől azonosította a férfit, 

aki egy 23 éves ljubljanai lakos, és akinek 2020-ban volt már egy hasonló „akciója”.

A helyszínen készült videofelvételeken látható, amint a férfi, aki az arcán szemellenzőt viselt és hátizsákot cipelt, a rendőrökre irányítja a késeket, kiabál velük és fenyegeti őket. A rohamrendőrök kétszer is megpróbálták sokkolóval megfékezni a férfit, de nem sikerült. 

A férfi csak körülbelül egy óra elteltével engedte el a késeket, amikor egy rokona a helyszínre érkezett.

A rendőrök megfékezték, és közben egy rendőr könnyű sérüléseket szenvedett. A férfit mentőautóval vitték el. Car felügyelő elmondta, hogy egyelőre korai lenne megmondani, mi volt a férfi indítéka. A feltételezések szerint a férfi magától cselekedett, de a nyomozás folyamatban van.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­y­­o­k­­ ­­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
tetx
2024. március 15. 20:35
Elég lett volna az egyik térdét ellőni.
robag7
2024. március 15. 19:16
Nincs a rendőrségnek pajzsa, mint nálunk.? Az ottani rendőrség az inkompetenciáját mutatta be. Amúgy római birodalom nem most volt és a pajzsfalat már akkor alkalmazták. De bezzeg sokkolózni, azt akarnak csak sokat nem érnek vele, ha elég vastag az elkövető ruhája.
antal-2
2024. március 15. 17:57
A buzik alkotta többségi társadalmak mindennapjait láthatjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!