Putyin embere atombombát dobna három NATO-tagra

2024. március 08. 12:48

Egy orosz műsorban több konkrét várost is megneveztek.

2024. március 08. 12:48

Nyitókép: KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Vlagyimir Putyin orosz elnök egyik szövetségese nukleáris csapást javasolt a NATO három tagja ellen, egész pontosan Franciaország, Németország és az Egyesült Államok ellen – írja a Miami Herald.

Az állami televízió műsorvezetője, Vlagyimir Szolovjov, a Kreml által támogatott média egyik legjelentősebb alakja az egyik esti műsorban vetette fel az ötletet.

A Mandiner olvasói emlékezhetnek rá, hogy nem ez volt az első eset, amikor a televíziós műsorvezető azt javasolta, hogy Oroszországnak nukleáris fegyvereket kellene bevetnie. 2023 novemberében Anglia ellen hergelt.

Ezt is ajánljuk a témában

Vlagyimir Szolovjov műsorában a szakértők arról értekeztek, hogy konkrétan mely nyugati városokra kellene elsőként atomcsapást mérni. Többek között ezeket a városokat javasolták: Párizs, Marseille, Lyon, Hamburg, München.

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
cccbasatu
2024. március 14. 07:34
Mondani valamit és találgatni minden ember tud,de a valóság az más tészta.Szóval magasabb szinten dől el ,vagy inkább már el is dőlt hogy melyek azok a célpontok amelyeket az első csapással atom tűzbe égnek el.Első sorba azokra a stratégiai és taktikai atom célpontokra mérnek atomcsapást amelyek veszélyessége fokozott.Civil célpontok másodrendűek.De óriási eshetősége van annak hogy a fővárosokat érhet pusztító atomcsapást mert azok katonai közigazgatási gócpontok is ! Tehát elsőrangú feladat ezeknek a gócpontoknak a kiiktatása.Tehát gyakorlatilag a civil lakosság is célpontnak számít.Sajnos az a baj hogy a civil lakosság ma már nem törődik azzal hogy a jelenlegi helyzetbe ők már tervezett veszteségeknek számítanak!Más volt a helyzet a COVID 19 vírus segítségével végrehajtott tömeg pusztítás amely kimondottan az öreg,beteg emberek elpusztítását célozta.Nos ez sikertelen volt mert nem sikerült a Spanyol náthához hasonló volumenű pusztítást elérni.
Osztap_Bender
2024. március 13. 21:02
>>>>>>>>>>>lajajakab11<<<<<<<<<<<<<<<<< Minden bolondnak kényszerzubbony és jeges fürdő elektrosokkal. Ez általában néhány napra helyrebillenti a megbomlott agyat vagy annak helyét.
paperfellow
2024. március 13. 14:12
Akkor ott lemennek az ingatlanárak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!