Putyin üzent a „hazaárulóknak”: Elévülés nélkül fogjuk megbüntetni őket, bárhol is vannak

2024. március 19. 20:22

„Azt kérem, ahogy ez mindig is volt a történelmünk során, ne felejtsük el, kik ők, azonosítsuk őket név szerint” – mondta az orosz elnök.

2024. március 19. 20:22
Putyin

Nyitókép: SERGEI GUNEYEV / POOL / AFP

Nem évülhetnek el az ukrán diverzáns- és felderítőcsoportokhoz csatlakozott orosz állampolgárságú hazaárulók által elkövetett bűnök – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatótanácsának kibővített ülésén.

„Azt kérem, ahogy ez mindig is volt a történelmünk során, ne felejtsük el, kik ők, azonosítsuk őket név szerint.

Elévülés nélkül fogjuk megbüntetni őket, bárhol is vannak”

– mondta. Putyin ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az ellenséges diverzáns- és felderítőcsoportoknak a határ áttörését célzó minden kísérlete kudarcot vallott.

Rámutatott, hogy „külföldi uraik” nem kímélik az Oroszországba átdobott árulókat.

Az államfő, aki korábban maga is vezette a szolgálatot, köszönetet mondott az FSZB tisztjeinek a Donyec-medence és „Novorosszija” biztonságának szavatolásáért és a határ megerősítéséért, egyebek között a harci övezetben is. Méltatta, hogy a szolgálat visszaszorította az orosz belügyekbe, egyebek között az elnökválasztásba való beavatkozási kísérleteket. Hangsúlyozta a kémelhárítás fontosságát is.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
pipa89
2024. március 20. 10:09
Na, az oroszok még tudják, hogyan kell kezelni a nemzetárulást!
EX_Terminator
2024. március 20. 04:38
nem az árulók mondják meg hogy mi az árulás és mi nem. nem a gazemberek mondják meg hogy mi a gazemberség és mi nem.
Patika
2024. március 20. 03:55
Az elévülés nélküliséget meg a visszamenőleges joghatályt a zsidők üldöztetéseinek ellenlépéseként ők maguk csempészték be a nemzetközi jogba olyan fogalmakat gyártva, mint a népirtás, hollókaszt, zsidózás és cigányozás tilalma. Hiába no, Isten nevét a szádra hiába ne vedd.---földi parancsolat a kibuc- földi paradicsomban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!