Verhofstadt szerint Ferenc pápa a „szörnyeteget szolgálja”

2024. március 13. 13:56

Mint ismert, a napokban az egyházfő is azt javasolta Ukrajnának, hogy „szedje össze a bátorságát, és tárgyaljon Oroszországgal”.

2024. március 13. 13:56

Nyitókép: YouTube, képernyőfotó

Guy Verhofstadt rövid videót osztott meg X-oldalán, amelyen Vlagyimir Putyin orosz elnök többek között úgy fogalmaz: „Nevetséges lenne, ha tárgyalásokat kezdenénk Ukrajnával csak azért, mert elfogyott a lőszer”. A liberális EP-képviselő kommentárja szerint Putyin nem akar tárgyalni, 

csak megerőszakolni, meggyilkolni és elrabolni ártatlan ukránokat”.

„Ennek a háborúnak csak úgy lehet vége, ha mi lépünk fel és megadjuk az ukránoknak, amit kérnek. Azok a nyugatiak, akik tárgyalásokra szólítanak fel, ezt a szörnyeteget szolgálják” – írta bejegyzésében a politikus.

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a napokban maga Ferenc pápa is a tárgyalások mellett szólalt fel, a katolikus egyházfő úgy fogalmazott: „Amikor látod, hogy vereséget szenvedtél, hogy a dolgok nem mennek jól, akkor bátornak kell lenned, hogy tárgyalj”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­­­l­á­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
vizesnyolcas
2024. március 14. 13:29
mondja ez a szörnyeteg.
Reszelő Aladár
2024. március 14. 09:38
Jó van Guy. Csak gyorsan tegyük fel neked is a kérdést, ki a tömeggyilkos, aki elkezd egy háborút, vagy az aki vesztett csatában a pergőtűzbe vezényli az embereit. Egyszerűbben ki a gyilkos, aki tüzet nyit, vagy az aki parancsot ad arra, hogy belesétáljanak ebbe a tűzbe.
tiare76
2024. március 14. 08:15
Ez az okádék undormány beszél itt szörnyetegről? nézett ez már tükörbe? még a tükör is összetörne vazze.. gusztustalan állat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!