Kemény kérdést szegezett Orbán Balázs az Európai Bizottságnak (VIDEÓ)

2024. április 05. 06:07

Az Ukrajnába öntött milliárdok kapcsán tett fel egy egyszerű kérdést Ursula von der Leyennek és Josep Borrellnek.

2024. április 05. 06:07
ORBÁN Balázs

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Orbán Balázs megosztotta Vivek Ramaswamy rövid videóját az X-en, amelyben az amerikai republikánus politikus feltette a nagy kérdést a kongresszus felé, hogy 

„mit fog elérni az Ukrajnának szánt következő 100 milliárd dollár, amit az első 100 milliárd dollár nem ért el?” 

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Balázs megjegyezte, hogy Viveknek teljesen igaza van. 

„És talán nem a Kongresszus az egyetlen, akinek válaszolnia kellene erre a kérdésre...”

 – elmélkedett, majd megjelölte az Európai Bizottság elnökét, Ursula von der Leyent és Josep Borrellt, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­n­­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Patika
2024. április 05. 21:43
Megkérdezte, hogy "Tudjátok ki vagyok?" A válasz pedig.:"Nem."
grrrgo
2024. április 05. 15:45
1. Mit fog elérni az Ukrajnának szánt következő 100 milliárd dollár, amit az első 100 milliárd dollár nem ért el? Mit, mit? Ez nem kérdés! Mindenki szépen elkezdi belapátolni ebbe a nagy kohóba a dollár milliárdjait (Az oroszok, az USA és az EU is!) Egy kis orosz és ukrán vért rálocsolnak, hogy nagyobb legyen a tűz és hogy Mars istennek is áldozzanak egy kicsit. A végén pedig az nyer, akinek az All-In után is marad gatya a fenekén. A vesztes csupasz seggel távozhat a póker asztaltól, jobb esetben nem kell majd a szappanért is lehajolnia. Közben a kohó lángjában néhány keselyű fejű hiéna a pecsenyéjét sütögetheti. Kb ennyit ér pár milliárd dollárocska. (Neked meg annyi, hogy nem most újítod fel a házat hanem 10 év múlva, nem 7 éves kocsival jársz dolgozni, hanem 17-tel, nem Jesolóban, fogsz nyaralni hanem Fenyves-alsón. Nem UHD-n hanem FHD-s TV-n nézed majd a VB-t. És nem a Netflixet, hanem az M1-et fogod befogni (, na meg a szádat.)
grrrgo
2024. április 05. 15:45
2. És még mindig te fogsz jobban járni, nem pedig az a magyar állampolgár aki 100km-rel keletebbre született.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!