LMBTQ-jogok és sztálini propaganda az EU-parlamentben

2024. április 30. 08:12

Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy a magyarországi baloldal honnan veszi át a narratíváit, és milyen urat szolgál.

2024. április 30. 08:12
Demonstration Against The Stop On The Registrations Of The Same-Sex Parents' Children
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

Nyitókép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

„Persze, számos dologban nem értünk egyet Toroczkai Lászlóval. És a párttársaival együtt sokszor, sok mindenben hergeli itthon az embereket felelőtlen, olcsó demagógiával a kormány ellen. De ebben a kérdésben nagyon is a valóságot mondta ki Brüsszelben. Sejthetjük, mit reagáltak a felszólalására. Amikor a jelentést készítő Lacroix képviselő urat valaki szembesítette a valósággal, illetve a saját képmutató álszentségével, a szokásos, unalomig ismételt, ócska frázisokat bírta elpufogtatni. Patriarchális, fehér, heteronormatív – így jellemezte Toroczkai felszólalását.

És a hab a tortán: szerinte ez nacionalista képzelgés! Tehát a magyar kisebbségekkel szembeni valós diszkrimináció nacionalista képzelgés. Nem úgy, mint a világ legjobban látható, az összes multicég, a teljes politikai mainstream és a globalista média által egyfolytában simogatott és körberajongott LMBTQ-közösség elnyomása. Az nem képzelgés, az valóság. És ha végre megkapják a jogaikat, Európa újra felvirágzik!

És ha már megvolt a hab a tortán, akkor tegyünk még rá egy jó kis koktélcseresznyét is: ne feledkezzünk meg Karácsony Gergely párttársáról, Barabás Richárdról. Aki egy videóban nemzeti LMBTQ-stratégiát követel. A brüsszeli beszédekkel való hasonlóság nem a véletlen műve. 

Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy a magyarországi baloldal honnan veszi át a narratíváit, és milyen urat szolgál.

 (Az úr persze nem minden esetben stimmel – néha inkább nőrfi.)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. május 01. 17:06
Aki ártalmamra van az az ellenségem és ti férgek semmi mást nem csináltok mint az ártalmamra vagytok. ÉS MINDEN VISSZAHULLIK A FEJETEKRE. és nincs béke nincs közösködés nincs párbeszéd! SOHA!!!
gilou-au-clavier
2024. április 30. 14:32 Szerkesztve
A rózsaszín pólós kis köcsög buzigyerek teljesen meghibbant. Sztálini propaganda Oroszorkszágban van, ahol a hatóságok újonnan Sztálin-szobrot avatnak és visszanevezgetik Volgográdot Sztálingráddá. Az, hogy még minden tele van minden Uljanovval és a bolsevizmus kellékeivel, abban semmi meglepő nincs. A hazudozó kis buzit elvihetnék bevagonírozva, egy szál faszban a mínusz 30 fokban egy kis szibériai málenkij robotra, hogy tudja ez a hazudozó köpedelmes magyatakony, mi a különbség az EU és a sztálinizmus között. Öt perc után bőgicsélne a kis geci, hogy emnöszti internesönel, emnöszti, emnöszti! Persze nem kívánok senkinek ilyen emberalatti aljasságot, és embertelen bánásmódot, amit egyébként éppen a mocskos büdösbunkó nemzethy bolsevik proli fajtája kíván, de gyakran megérdemelné mindegyik kis nyomorék, amelyik felböfögi ezt a sztálinizmus-egyenlő-EU aljasságot.
states-2
2024. április 30. 13:00
A mostani kommunista, baloldalnak hazudott csürhe annyival rosszabb, mint a régi, hogy Brezsnyevéknél legalább nem volt kötelező buzinak és pedofilnak lenni.
kambala2
2024. április 30. 09:20 Szerkesztve
kampány van , kell a zsótinak egy kis lóvé . Esetleg egy Magyar Péter cikket írhatnál , hiánypótló lenne itt a mandin .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!