„Tegyék túl rajta magukat” – lekezelte Hillary Clinton a Biden miatt fanyalgókat

2024. április 03. 21:58

Ráadásul mindezt egy műsorban nyilatkozta a korábbi first lady.

2024. április 03. 21:58

Nyitókép: Todd Owyoung/Getty Images

 

Hillary Clinton volt külügyminiszter hétfőn azt mondta azoknak a választóknak, akiket felzaklat a Biden és Trump közti novemberi választás, hogy tegyék túl magukat rajta – olvasható a thehill.com-on. 

Tegyék túl rajta magukat”

 – válaszolta Clinton, amikor Jimmy Fallon humorista hétfő késő esti NBC-műsorában megkérdezte, mit mondana a választóknak, akik „feldúltak” a 2024-es elnökválasztás miatt. 

„Ők a két lehetőség” – folytatta Clinton, majd hozzátette, hogy mindketten öregek. „Az egyik öreg és hatékony és együttérző, van szíve és tényleg törődik az emberekkel” - jellemezte Bident Clinton. A másik „öreg, és 91 bűncselekménnyel vádolták meg” – mondta Trumpról. 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­ö­s­­­ ­l­­­á­n­y­o­­­k­­ ­v­­á­­r­­­n­­a­k­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
EnergiatakarékasiKároly
2024. április 04. 14:17
"„Az egyik öreg és hatékony és együttérző, van szíve és tényleg törődik az emberekkel”" Ja. Törődik. https://mandiner.hu/kulfold/2022/03/kulfold-biden-bombazas Nyilván túl kéne tenni magát mindenkinek mert neki ez a helyzet kiváló. Ez a ribanc távvezérli, meg az a néhány demokrata köcsög akiknél szintén van egy-egy távirányító az öreghez... Köszönjük mrs. clinton, ezt vártuk.
auditorium
2024. április 04. 08:34
Még él Hillary ? Már évek óta nem hallottunk róla. Mi történt közben vele ?
piramis-2
2024. április 04. 07:59
Hillary egy büdös banya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!