Ukrajna lecsapott Oroszország egyik legfontosabb fegyvergyárára (Videó)

2024. április 17. 20:07

A kazanyi repülőgépgyárban Tu-22M és Tu-160M bombázókat gyártanak és javítanak.

2024. április 17. 20:07

Nyitókép: X

Szerda reggel ukrán drónok támadtak egy fontos repülőgépgyárat az orosz Tatárföldön – olvasható az RBC-Ukraine cikkében. A célpont a Gorbunov kazanyi repülőgépgyár volt, ahol az oroszok Tu-22M és Tu-160M bombázókat gyártanak és javítanak.  A források szerint 

a kazanyi Gorbunov repülőgépgyár területén április 17-én délelőtt 10 óra körül robbanások történtek. 

A helyi média és a közösségi média felhasználói arról számoltak be, hogy a robbanások előtt megszólaltak a légvédelmi szirénák a területen. Ezzel egyidejűleg a személyzetet evakuálták az üzem területéről. A Szövetségi Légi Szállítási Ügynökség bejelentette, hogy a kazanyi, nyizsnyekamszki és nyizsnyij novgorodi repülőterek ideiglenesen leállították a járatok fogadását és indítását. Az üzem területén pilóta nélküli légi járművek támadásai által okozott robbanásokról készült fotók és videók kezdtek keringeni az interneten. Arról egyelőre nincs hír, hogy a támadás milyen károkat okozott, illetve vannak-e áldozatai.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:48
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­k­ ­­­v­­á­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
B_kanya
2024. április 19. 11:22
"Tommaso 2024. április 17. 20:28 100.000 ruszki civilnek kellene megdöglenie, és még akkor sem lenne egalizálva a ruszkik által kirobbantott háború áldozatainak száma." A legrosszabb ószövetségi hazudozás és vérbosszú nudelmann "fuck the EU" vicky anyád módjára, HÜLYE tomika. FOSIK a HAZUG tomika az orosz győzelemtől, különben nem HAZUDNA róla napi 200 kommentben. Csak nincs valami qurcsány apádékról a Cárnál?
B_kanya
2024. április 19. 11:20
"Tommaso 2024. április 17. 20:29 Reméljük, súlyos károkat okozott és számos áldozatot szedett ez a (VISSZA) támadás." Nem, a ruszkik nem akarják, hogy a fuckrán gyerekek a pincében nőjenek fel. Jó lesz nekik az EU-ban (de az 1994-ben Ukrajnának nevezett területből kb. Lwów, Munkács és valamennyi még Dobrudzsa környékén lesz maximum az EU-ban). Na, slave banderisztán, fehér felhő: robbanóanyag, fekete, zsíros füst: valamit eltalált. Na, az nincs.
remi
2024. április 18. 07:23
Erről már tegnap reggel írtak a ruszki csatornák, összesen annyit, hogy mordva és tatárföld fölött hohol drónokat lőttek le, a rybar a reggeli összefoglalóban pont ugyanennyit ír erről, a krími repteret ért támadásról meg annyit, hogy "berendezésben" és épületben esett kár, részletek nélkül. Sztem a tatárföldi támadás eredménytelen volt, vélhetően újból a korábban már használt A-22 drónokat használhatták, de ezekre már nyilván fel vannak készülve a ruszkik, meg egy fontos gyárat azelőtt is lérak és gépágyúk vettek körbe, azóta meg pláne. Az mondjuk egy érdekes kérdés, hogy pontosan honnan indítják ezeket a drónokat. Egy ideje Kazahsztán gyakorlatilag brit és zeju gyarmat lett, a tatárföldi támadások pedig pont pár nappal azután kezdődtek, hogy nyilvánosságra került, Kazahsztán ÖSSZES reptere kikerült a kazahok ellenőrzése alól, zejus és brit "cégek" "vették át" az ÖSSZES kazah repteret. Sokan összefüggést látnak a dolgok között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!