Videón, ahogy tömegverekedéssé fajult egy horvát meccs Splitben

2024. április 04. 19:59

A rendőröket kövekkel, üvegekkel és tűzijátékokkal dobálták.

2024. április 04. 19:59

Nyitókép: Képernyőfotó

A Horvát Kupa elődöntőjében a Hajduk Split és a Dinamo Zagreb csapatai találkoztak, ahol a vendég Dinamo Zagreb 1-0-ra győzött. A mérkőzés végén heves indulatok törtek ki a Hajduk szurkolói között, akik berohantak a pályára és a Dinamo játékosai felé vették az irányt – olvasható az atv.hu-n. 

A helyzetet rohamrendőröknek kellett kezelniük, akiket intézkedés közben petárdákkal és székekkel dobáltak. Egyes szurkolók még a büfé bárpultját is a rendőrökre hajították. 

A rendőröknek végül sikerült kiszorítaniuk a zavargókat a stadionból, de a konfliktus az utcán folytatódott. 

A rendőröket kövekkel, üvegekkel és tűzijátékokkal dobálták, illetve néhány épületet megrongáltak és közlekedési táblákat téptek le. 

A rendőrök vízágyúval és könnygázzal próbálták meg szétoszlatni a tömeget, és néhány szurkolót őrizetbe vettek. Legalább egy rendőr megsérült a tömegverekedésben. A Dinamo Zagreb szurkolói és játékosai a rendőri őrizet alatt maradtak a stadionban.

Az esetről készült felvételt itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Kecmec
2024. április 05. 07:17
Mondom milyen szerencsések az elöttem szólok mert még egymást kényeztetik udvarias jelzökkel, hogy verekedés volt vagy sem, mert közben leszedték..... szóval nekem reggelről lófasz se jutott...... jól kezdődik....
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 22:23
#bezzegrománia
74bro
2024. április 04. 22:17
Imádom, amikor az internetes fórumokon a szlávok ünneplik állítólagos közös identitásukat. A valóságban, ha hagynák őket, addig osztódnának, amig az egész szláv terület nem állna másból mint egymással harcoló szuverén utcákból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!