Az Eurovíziós Dalfesztivál beteges, ordenáré és aljadék

2024. május 12. 13:02

De legalább unalmas!

2024. május 12. 13:02
Nemo Ezurovíziós Dalfesztivál
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Fotó: Tobias Schwarz/AFP

„Az Eurovíziós Dalfesztivál egyike a legtökéletesebb műsoroknak: benne egyesül a vérciki tehetségtelenség a szájbarágós legalja woke propagandával, s mindez a parvenü burzsuj legízléstelenebb külsőségeivel feldíszítve.

Beteges, ordenáré és aljadék, de legalább unalmas! Amolyan zenei óriáskrokodil vs cápavámpír kategória, csak politikailag is kártékony legalább.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. május 13. 16:12
Elmeosztályról szabadon.
alexandrosz-2
2024. május 13. 15:06
Ez zsidó vircsaft. A kezdetektől. Ti is a részesei vagytok, sőt lelkes csicskái is. A vétótlan köpcös geci prájdot is engedélyezett nekik eddig minden évben, szarva az őt támogatókara, nemzeti konzultációkra, mindenre. Mr nem csak judapesten taposhatják a törvényeinket és a közizlést páros lábbal, hanem pécsett is. Ezért a pöfögésed hiteltelen propagandista csicska. Szart se értek.
Korn
2024. május 13. 09:42
Sajnos ugyanazt a szekeret toljátok a haveroddal, amit a jurovízion. Szar érzés lehet ezekkel egy kézből enni. :D
FeketeFehér
2024. május 12. 21:33
Aki Euroviziós dalfesztivált néz, az vagy nagyon unatkozik, vagy a Muzsika tévéről kapcsol át, mert unja Nótár Maryt, vagy önkinzó üzemmódba kapcsolt az agya. FAM, bakker, ne nézd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!