Ferenc pápa is imádkozik Robert Fico felépüléséért

2024. május 18. 18:55

A vatikáni egyház vezetője levelet írt a szlovák államfőnek.

2024. május 18. 18:55
null

Nyitókép: Marco BERTORELLO / AFP

Levelet írt Ferenc pápa Zuzana Čaputová szlovák államfőnek a Robert Fico (Smer–SD) miniszterelnök elleni merénylet kapcsán – számolt be az Index a parameter.sk-ra hivatkozva. A katolikus egyház feje hangsúlyozta: fájdalommal fogadta a szomorú hírt a miniszterelnököt ért súlyos támadásról.

Elítélem ezt a gyáva erőszakos cselekményt” 

– írta Ferenc pápa a levélben, majd hozzátette: „Biztosítom önöket az Úrhoz intézett imáimról a miniszterelnök mielőbbi gyógyulásáért és felépüléséért. A Mindenható áldását kérem, hogy harmónia és béke uralkodjon országotokban”. 

Szombaton új hírek érkeztek szlovák miniszterelnök hogylétéről: Fico állapota stabil, de továbbra sem szállítják át Pozsonyba. 

 

 

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­­x­i­ ­­­p­­u­n­c­­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. május 19. 08:52
MI IS.
Novicsok-5
2024. május 19. 08:21
János Pál megbocsátott Ali Agcának.
Gyurcsany-embere
2024. május 19. 07:12
Emlékeztek még a pesti srácok írására? "Robert Fico miniszterelnök és Robert Kaliňák belügyminiszter még azelőtt meghazudtolta az egyetemista lányt, mielőtt a rendőrségi nyomozás bármit kiderített volna" https://pestisracok.hu/malina-hedvig-ugy-szlovakia-tiz-eves-szegyene/ És fico maffiaügyeire? Ki a franc sajnálja ezt a férget? A nagy vezéreteknek elég ha politikai hasznot lát és máris rohan segget nyalni, a birkák meg rögtön utána.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!