Fura, hogy a németek az atomfegyver gondolatát egyre vonzóbbnak találják

2024. május 13. 06:09

Ugyanakkor nem akarnak német atomenergiát.

2024. május 13. 06:09
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Yoav Nir

„Fura, hogy a haladó német politikai elit nem akar német atomenergiát, de a német atomfegyver gondolatát egyre vonzóbbnak találja.”

Ezt is ajánljuk a témában


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2024. május 14. 08:46
Persze, lehet látták a B13 filmet :)
Nasi12
2024. május 13. 22:51
Irigylik a franciáktól.Nem tudom milyen egyezmények vannak még érvényben. Atomsorompó van még? Mert sok szabály már idejétmúlt. Pl a schengeni határok védelme, a genfi egyezmény az első biztonságos országról, a nato védelmi doktrinája stb. Mondjuk utóbbi a védelem szó tágabb értelmezése miatt van. Amióta a táv védekezést feltalálták az amerikaiak.
jamborz
2024. május 13. 20:38
Azt teszik, amire tartótisztjeik utasítják őket.
nempolitizalok-0
2024. május 13. 18:56 Szerkesztve
A német libsi szerint az atomfegyver nem olyan veszélyes mint az atombomba. Sokan azt hsizik, ezek milyen ostobák, miközben dehogyis, ezek ennyire szervilisek. Ha holnap azt mondja a helyi CIA ügyvvő, hogy fél év múlva nem akar látni húst a német üzletekben, akkor ezek elkezdik begyűjteni a tücsköket. Aztán persze ez is tilos lesz, mert az amerikai nem arra gondolt, hogy tücsök legyen helyette, hanem a mögötte álló amerikai multi húspótló pépje elegáns kis tégelyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!