A magyar film ünnepe lehet a Titanic

2011. október 20. 10:16

A hazai filmtermés mustrája eddig a Magyar Filmszemle volt, ám a jelenlegi információk szerint azonban a fesztivált jövőre nem rendezik meg, ezért a Titanic ezt a szerepet magára vállalva várja a hazai alkotók munkáit is.

2011. október 20. 10:16

Október 21-én kezdődik a nevezés a 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválra. Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes eseménye 2012. április 13 – 21. között hagyományosan erős programmal és egy újdonsággal is készül. Az esemény 2012-ben végre nemcsak a legizgalmasabb külföldi alkotásokat hozza el az itthoni közönségnek, hanem a szervezők tervei szerint a magyar film ünnepe is lesz.

A hazai filmtermés mustrája eddig a Magyar Filmszemle volt, ám a jelenlegi információk szerint azonban a Filmszemlét jövőre nem rendezik meg, ezért a Titanic ezt a szerepet magára vállalva várja a hazai alkotók munkáit is.
 
Nevezni minden olyan egész estés és rövidfilmmel lehet, amely a 42. Magyar Filmszemle után készült, és Magyarországon még nem került nyilvános bemutatásra. A nevezési időszak 2011. október 21-től 2012. március 1-ig tart.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!