A legjobb nyolcban végzett a Smart Vineyard

2014. november 07. 19:04

A Szőlőőr fejlesztői a legjobb nyolc startup között végeztek az Intel Global Challenge versenyen, Kaliforniában, ami a világ egyik legnagyobb startupos versenye.

2014. november 07. 19:04

A legjobb nyolc startup között végzett a Szőlőőr nevű növényvédelmi eszközt fejlesztő magyar cég, a Smart Vineyard a nagy presztízsű Intel Global Challenge startupverseny kaliforniai döntőjében. Árendás Csaba és Huszthy Balázs vállalkozása sokáig versenyben volt a közönségdíjért is a versenyen, ezért utolsó kaliforniai videójukban megköszönték mindenkinek, aki támogatta őket a megmérettetésen.

A csapat így számolt be az utolsó napról a Facebook oldalán„Az Intel Global Challengen a legjobb nyolc közé jutottunk, a dobogóról azonban sajnos lecsúsztunk. Ennek ellenére örülünk, hiszen sok érdekes emberrel ismertkedtünk meg, és sok élményben volt részünk. Ami a legpozitívabb volt, az a rengeteg támogatás és segítség, amit az itthoniaktól kaptunk a verseny ideje alatt, amiért rendkívül hálásak vagyunk!”

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2017. február 06. 16:21
Szép teljesítmény ez is. Gratulálok a fiúknak.
kulalak
2014. november 08. 19:23
Jó. Ez is nagyszerű. Hurrá!
talán
2014. november 08. 17:13
Független attól hány induló volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!