Konceptvideó az iPhone 8-ról

2017. február 03. 14:00

Szeptember még messze, de a napokban már megjelent egy konceptvideó az idén tízéves iPhone ősszel debütáló 8-as változatáról.

2017. február 03. 14:00

Az ősszel bemutatkozó iPhone 8 a napokban megjelent konceptvideó alapján hasonló a 7-hez, kiegészülve néhány pletykaszinten már ismert új elemmel (vezeték nélküli töltés, lézerérzékelővel támogatott arcfelismerés, jobb Siri, nagyobb, esetleg OLED kijelző).

Az is elképzelhető, hogy jelentősen bővülnek a „home” gomb funkciói (dinamikus "home" gomb), és a képernyő alsó része egy kicsit az új MacBook Touch Barjához hasonlít majd.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2017. február 06. 03:38
még ha kínait írtál volna. de orosz?! az oroszok pont úgy állnak mobilokkal mint EUrópa. azaz sehogy. vannak remek ötletek, mögöttük lelkes csoportokkal, akik szerencsés esetben legyártatnak pár tízezer darabot, amit utána kénytelenek drágán adni a rajongóiknak. versenyképes orosz mobil márka ugyanúgy mint mint európai.
Nyest
2017. február 05. 17:02
És amint megszerzi hitvány életének eme Szent Grálját, máris a következő változaton jár az esze...
Ellensúly
2017. február 05. 09:28
A sok szerencsétlen zombi reszketve várja a telefon érkezését, és képes lesz akár hat órát sorban állni érte, hogy három nappal előbb legyen meg neki. Ettől lesz szép és tartalmas az élete.
3M..
2017. február 05. 09:25
"ciril" -- cirill, két ll. Mindenkinek el kell tudnia. Kötelezően tanultuk. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!