Felezzétek meg a nehéz helyzetbe került bérlőtök bérleti díját!

2020. március 18. 20:12

Megfelezni most nem csak emberség, hanem kőkemény gazdasági racionalitás.

2020. március 18. 20:12
Novák Tamás

„Kedves (Lakás)Bérbeadók!

Szeretnék előállni egy kezdeményezéssel! A mi garzonunkat egy diák bérli, aki a szülei támogatásából és vendéglátózásból fedezi a lakhatása költségeit. A jelen járványügyi helyzetben, a fiúnak mától bizonytalan ideig nem kell bemennie dolgozni. Egyelőre abban maradtunk vele, hogy a bérleti díját a felére csökkentjük, és figyeljük merre haladnak a dolgok.

Ezzel poszttal arra akarlak felhívni titeket, hogy ti is felezzétek meg a nehéz helyzetbe került bérlőtök bérleti díját, és bátorítsatok erre más ismerős bérbeadókat is!

Megfelezni most nem csak emberség, hanem kőkemény gazdasági racionalitás.

Ha segítjük egymást, hamar túl leszünk rajta!

Üdv,
Tamás”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2020. április 16. 18:55
Ha megbízható, és eddig tisztességesen fizető bérlőlről szól a történet akkor korrekt az elengedés bizonyos hányada, vagy az egész. Csak azt nem értem, hogy az említett diák miért nem megy a szüleihez haza?
Peppa
2020. április 16. 18:55
Emeld a felére. Komolyra fordítva, csak te tudohatod, hogy akinek kiadod tudja-e továbbra is fizetni a bérleti díjat. Nincs diktatúra, ebben az ügyben azt teszel amit jónak látsz.
Peppa
2020. április 16. 18:55
Ne húzd fel magad, ez egy kezdeményezés, nem kormányrendelet. Nyilván az csatlakozik hozzá, aki megteheti.
Anya Természet
2020. április 16. 18:54
És addig nem adózol? Vagy köttök erről a helyzetről új szerződést közjegyző előtt pár tízezerért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!