New York kormányzójának elege lett: betiltaná a Zoomot, hogy az emberek visszatérjenek dolgozni az irodákba

2021. november 21. 17:52

A manhattani irodai dolgozóknak mindössze 28 százaléka van újra a városban egy átlagos munkanapon, és ebből csak 8 százalék teljes munkaidőben.

2021. november 21. 17:52
null

Kathy Hochul, New York kormányzója az ABC7 New York csatornán így viccelődött: „hacsak nem tiltom be a Zoomot, amit nem fogok megtenni – de ez biztosan foglalkoztat, mivel szeretnénk, ha az emberek visszatérnének a belvárosba”.

A Zerohedge szerint az ijesztő az egészben az, hogy, mint azt az elmúlt két évben sokan megtapasztalták, ha egy demokrata vezető azt mondja, hogy nem tesz meg valamit, akkor általában épp azt tervezi. 

Az újonnan megválasztott kormányzó kétségbeesetten várja, hogy a munkavállalók visszatérjenek a városrészbe, mivel a vírusjárvány idején a Zoom-bumm sokakat otthon tartott. Cserébe a helyi gazdaság sorvad, mivel az olyan üzletek, mint az éttermek, bárok és egyéb utcai boltok szenvednek az irodai dolgozók számának csökkenése miatt. 

„Nagyon biztonságos itt, és szeretnénk, ha az emberek visszajönnének. Elmulasztják a vitalitást, az energiát és az innovációt, amit az emberi kapcsolatok ösztönöznek” – mondta Hochul.

A Partnership for New York City adatai szerint novemberben

a manhattani irodai dolgozóknak mindössze 28 százaléka volt újra a városban egy átlagos munkanapon, és ebből csak 8 százalék teljes munkaidőben.

(Címlap: MTI/EPA/Peter Foley) 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. december 31. 17:57
pontosan az a bajuk.. meg az hogy rájönnek minek is szopnék a városban amikor élhetek kisebb településen is. A kajámat megvehetem a helyi boltban is az időmet jobban beoszthatom. A heti 1-2 nap bejárás tényleg megoldható tömegközlekedéssel de autóval sem terhelem annyira a várost (kivéve persze ha egy agyalágyult polgármester még a Dunára is vizibiciklisávokat fest)...
pandalala
2021. december 31. 17:48
én betiltanám a vizet igyunk inkább sört ....
kozmosz
2021. november 23. 16:58
kiváló műfogsor reklám.
mixtura pectoralis
2021. november 23. 14:00
Bizonyos gazdasági szereplők csődbe menésével, akik abból indultak ki, hogy az emberek folyamatosan a nagyvárosokba áramlanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!