Újabb 140 milliárd forintos támogatás a magyar vállalkozásoknak

2022. január 04. 16:52

Szerdától 140 milliárd forint keretösszegben lehet pályázni vállalati kutatás-fejlesztés és innováció erősítésére a GINOP Plusz keretében – írta Varga Mihály pénzügyminiszer a Facebook-oldalán megjelent posztjában kedden.

2022. január 04. 16:52
null

Kiemelte: a keretösszeg több száz magyar vállalkozásnak nyújthat támogatást a kutatás-fejlesztésre és innovációra.

A cégek pályázhatnak új termék, technológia vagy szolgáltatás kifejlesztésére, kísérleti fejlesztésekre, ipari kutatásokra, eszközbeszerzésre és piacra lépésre – ismertette.

A gazdaság sikeres újraindítása után is fontos cél, hogy a magyar vállalkozások a kutatás-fejlesztés és innováció terén előrelépjenek – jegyezte meg. Ez az egyik kulcs ahhoz, hogy az átrendeződő világgazdasági helyzetben is versenyképesek legyenek – tette hozzá.

A tárcavezető hozzászólásként megemlítette: a támogatási kérelmeket a www.palyazat.gov.hu oldalon lehet beadni szerdától.

MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. március 29. 17:56
ne visits libernyka , mert mikor baloldal volt hatalmon egy vasat sem adott a magyar vallalatoknak, csak tonkretette oket, amit az Orszagot is ! A baloldal semmilyen adomenteseget, segitseget, soha nem szavazott meg, de gondolom ez nem erdekel egy globalizalt libernyakot, ugye?
flesh ripper
2022. március 07. 18:40
Ez egy nagyon biztató jelzés!
csulak
2022. február 17. 12:27
Ezt se a baloldal adja !
Robur
2022. február 02. 15:04
Hanem a választók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!