„Orbán nélkül Európa máris elveszett” – mondta az Osztrák Szabadságpárt képviselője

2022. július 14. 08:45

Európát jobban foglalkoztatja a genderideológia és az illegális bevándorlók jóléte, mint saját polgárainak ügyei – mondta Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai parlamenti képviselője.

2022. július 14. 08:45
null

„Egy egyre ideologikusabb EU-val állunk szemben, amely többet törődik a genderideológiával és az illegális bevándorlók jólétével, mint a saját polgáraival. Egy hatalmas gazdasági és energiaválsággal is szembe kell néznünk, amelyre az Európai Unió csak a zöld propagandáját kínálja, de ez nem fizeti ki a polgárok számláit, és nem biztosítja számukra a fűtést” – mondta Vilimsky.

Vilimsky azt is hozzátette: a tagállamoknak mindenképpen szembe kell szállniuk az Európai Bizottság azon törekvésével, hogy megszüntesse a konszenzusos döntéshozatalt és többségi szavazással dönthessenek.

„Rendkívül fontos az egyhangú döntéshozatal fenntartása az Európai Tanácsban – különösen ezekben a nehéz időkben – az úgynevezett „kicsiknek” össze kell fogniuk, és szembe kell szállniuk a nagyokkal. Ez azt jelenti, hogy ennek megfelelően kell fellépni egy esetleges uniós szuperállam ellen, és a nemzetállamok megőrzését elsődleges prioritásként kell kezelni” – mondta.

Vilimsky továbbá azt is kijelentette, hogy a Willkommenskultur („Üdvözlőkultúra”) 2015-ös meghirdetése óta

Európa-szerte növekszik a bevándorlók által elkövetett erőszak, és Orbán Viktor miniszterelnök volt az egyetlen, aki az első naptól kezdve ellenezte a bevándorlók mértéktelen befogadását.

„Ez a tendencia lényegében 2015 óta tart. Magyarország az egyetlen, ahol a kezdetektől fogva küzdenek az úgynevezett Willkommenskultur ellen, ezért az uniós központosítás támogatói harcolnak ellene. Nagyon riasztó jeleneteket látunk, különösen Nyugat-Európában: fiatal férfiak tömegei verik egymást a strandokon vagy szexuálisan zaklatják a nőket. Elfogadhatatlan, hogy az őshonos polgároknak ilyen körülmények között kell élniük az EU és egyes nyugat-európai kormányok, főként a baloldali vagy önjelölt polgári kormányok felelőtlen politikája miatt” – mondta Vilimsky.

Azt is kiemelte, hogy

Magyarország jelenleg a hagyományos Európát és annak értékeit védő fő bástya.

„Magyarország határozottan kiáll az illegális migráció ellen. Magyarország nélkül Európa valószínűleg már régen elveszett volna – és ez a kis ország központi szerepet játszhat a konzervatív és hazafias pártok európai szintű egyesítésében is, hogy együtt léphessünk fel ez ellen az őrület ellen” – mondta Vilimsky.

„Orbán Viktor egy új, friss konzervatív-patrióta mozgalom arca lehet. Még sok konzervatív és keresztényszociális pártot, amelyek nem akarnak európai szinten együttműködni az FPÖ-höz hasonló pártokkal, és inkább baloldali programot követnek, rá tud venni, hogy újragondolják az irányt.”

Borítókép: MTI

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asdasd
2022. július 27. 14:05
rettento szanalmas, ahogy a Fidesz propaganda probalja osszekapargatni azokat a szorvanyosan elofordulo retardalt putyinistakat, akik egyetertenek a masik putyinistaval (Orban). amugy nem ez az a szelsojobbos Szabadsagpart, aminek vezetoje (Strache, aki akkor alkancellar is volt) abba bukott bele, hogy egy ibizai felvetelen azt mondja, hogy olyan totalis propagandagepezetet akar kiepiteni, mint amit Orban Magyarorszagon epitett ki? de.

LOL ilyenek ezek a patkany putyinista autokratak es wannabe-autokratak... amig erdekuk van, osszezarnak. de szerencsere ezek az erdekkapcsolatok nem szoktak hosszu eletuek lenni, es szerencsere a magyarnal ertelmesebb tarsadalmakban az ilyen elvtelen patkanyokat azonnal es kimeletlenul kiveti a tobbsegi tarsadalom...
fatman
2022. július 18. 17:22
így van, példát mutatunk, és ehhez igazodhat Európa normális fele... ez meg is fog történni a télen... lesz pár kormányváltás nyugaton, 2024-ben pedig komoly változásaok lesznek...
vajda
2022. július 17. 01:07
Bizony, bizony. Éppen most emelte meg a minisztereinek a fizetését 650 ezer forinttal. Csak a Fidesz! Hajrá Magyarország, hajrá magyar miniszterek!
barany
2022. július 16. 16:53
Szívemből szóltál. A hazaáruló ellenzék, és orruknál fogva vezetett hívei telje erőből "szurkolnak" a kormány, és mindannyiunk ellen. Észnél kell lenni, különben megint gyurcsányi nívóra zuhan a gazdaságunk, és "gyurcsányira" az életünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!