Hamarosan üzenetben is le lehet adni rendelést, sőt fizetni is lehet az Instagramon

2022. augusztus 06. 15:28

Az Instagram olyan fizetési funkciót kap, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlen üzeneteken keresztül vásároljanak kisvállalkozásoktól – közölte a Meta Platforms Inc.

2022. augusztus 06. 15:28
null

A fotómegosztó alkalmazás felhasználóinak üzenetben kell leadniuk a rendelést – közölte a Meta.

Ugyanebben az üzenetben nyomon követhetik majd a rendelést, és utólag is feltehetik majd a kérdéseiket – állítja a Channel News Asia hírportál.

Ez a funkció segít bővíteni a Meta e-kereskedelmi kínálatát

Korábban, 2020-ban a közösségi médiaóriás elindította a Shops nevű szolgáltatást, ahol az emberek kereshetnek és vásárolhatnak a Facebookon és az Instagramon. Az Instagram új funkciójában már üzenetben is fizethetnek a választott termékért – közölte a vállalat.

Úgy tűnik, hogy a Meta alapítójának bizony szüksége van az újításokra, hiszen léket kapott a Facebook, sőt, az anyahajó törzsén is repedések jelentek meg – írta korábban a Makronóm.

A Facebook megalapítása óta soha nem termelt veszteséget, ezért valóban történelminek nevezhető a Meta éves jelentésében szereplő pénzügyi hanyatlás.

Borítókép: Shutterstock | MTI

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. szeptember 26. 03:42
Minek? Hülyék számára. Ha megrendeli az Instagram a kedves mobilozó seggét is kitörli, feleségét kielégíti, őt magát pedig leszopja. Utána ne felejtse el a Like icon-t megnyomni!
fatman
2022. augusztus 11. 23:20
Csodálatos, még könnyebb lesz lopni, meg zsarolni és manipulálni az embereket
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 07. 17:17
Mindeközben Magyarországon a vármegyerendszer és az ispánok visszaállítása folyik, fatüzelésű kályhákra állítanak át közintézményeket, és a "magyar Zuckerberg" a szorzótáblát vagy az ABC-t nem tudná elmondani. Mert mi előre megyünk, nem hátra!
Szittya66
2022. augusztus 07. 17:17
Valakik biztosan boldogok lesznek ettől a hírtől, én nem tartozom közéjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!