Szoboszlai: A másodikokra nem kíváncsi senki, ezért akarok győzni, mindent megteszek a csapatomért!

2023. augusztus 27. 17:41

A magyar játékos céltudatosságát és önbizalmát még most is unikumként fogadják Angliában – derült ki a The Guardian interjújából.

2023. augusztus 27. 17:41
Chelsea FC v Liverpool FC - Premier League
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

„Ha megkérdezik tőlem, hogy meg akarom-e nyerni a Premier League-et, természetesen meg akarom nyerni. Ha azt kérdezik, meg akarom-e nyerni az Európa Ligát és az FA-kupát, természetesen azokat is ugyanígy szeretném megnyerni. 

Mindent meg akarok nyerni, mert senki nem fogja megkérdezni, milyen érzés másodiknak lenni” 

– idézi a The Guardian Szoboszlai Dominiket a New Castle elleni vasárnapi rangadójának napján.

Jürgen KLOPP; SZOBOSZLAI Dominik
Mester és játékosa.

A lap, miközben részletesen bemutatja a magyar játékos útját kiskorától a Premier League-ig, leginkább önbizalmát emeli ki: „Én mindig így gondolkodom. Nagyon jó csapatok vannak a Premier League-ben, de mi is nagyon jók vagyunk, nagyon jó edzőnk és játékosaink vannak. A legjobbunkat fogjuk nyújtani, és a végén első akarok lenni” – idézi a portál a magyar válogatott csapatkapitányát

Klopp szereti az erős mentalitású játékosokat, és így nyilvánvaló, hogy miért pont egy olyan játékost szemelt ki, aki magabiztos, éles eszű, intelligens és gyors – a szerk.

A lap ezután kitér arra is, hogy Szoboszlai technikai képességeire óriási szüksége lesz a Liverpoolnak, ha ismét a harcba akarnak szállni a bajnoki címért.

Ma már tudjuk, hogy az átigazolás igen gyors folyamatra sikerült, Szoboszlai is beszélt róla korábban, hogy nyaralás közben érkeztek hozzá a hírek menedzserétől, Esterházy Mátyástól és édesapjától, Szoboszlai Zsolttól, hogy komolyra fordultak a dolgok a Liverpoollal, ami a magyar játékos korábbi vágyait látszott valóra váltani.

„Igen, csatlakozni akartam hozzájuk”. 

Amiatt az energia miatt, amit korábban is mondtam, azért, ahogy Jürgen Klopp beszél a játékosaival mind a pályán mind a pályán kívül!”

– tette egyértelművé a legfőbb motivációt az olvasók számára Szoboszlai Dominik, aki vasárnap este a Newcastle ellen bizonyíthatja mennyire motivált is csapatában, a Liverpool-ban.

A mérkőzést a Mandineren élőben közvetítjük. Tartsanak velünk!

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 27. 18:22
Már az első szoboszlaikra sem voltam kíváncsi. Ő lett a Mandiner új hegymászója. Leeshetne már. Vagy legalább a szponzor pénze fogyhatna el, aki megrendeli és fizeti ezeket a cikkeket.
rugbista
2023. augusztus 27. 17:54
Ezen a mai meccsen eddig akkora alibizést mutat be Szoboszlai, mint az ágyú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!