Sokkban Bajorország: harmadosztályú csapat verte ki a Bayern Münchent a kupából

2023. november 02. 08:22

Bombameglepetés a labdarúgó Német Kupában!

2023. november 02. 08:22

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a 16 közé jutásért a Bayern München 2-1-re alulmaradt a harmadosztályú Saarbrücken vendégeként! Ahogy írják, a Bayern München a 16. percben Thomas Müller góljával megszerezte a vezetést a harmadosztályú Saarbrücken otthonában, de a hazai együttes egy védelmi hibát kihasználva még a szünet előtt egyenlített. A második félidőben 

hatalmas fölényben játszottak a bajorok, a házigazda azonban jól védekezett, 

és a 96. percben megszerezte a győztes gólt, 2-1-gyel kiejtette a sztárcsapatot.

„Mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy nyernünk kellett volna. 

Nincs magyarázat arra, ami történt, 

de a mérkőzést egyáltalán nem vettük félvállról. Rendkívül csalódottak vagyunk” – nyilatkozta Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője, aki azért is magyarázkodhat, hogy miért nem cserélte be a gólerős Harry Kane-t. Nos, mint kiderült, a mester ezzel meg akarta várni a hosszabbítást, mert ez lett volna az utolsó cserelehetősége, és nem tudta, hogy a játékosai milyen állapotban vannak a pályán.

Abból is balhé van, hogy 

a lefújás után csak csak Thomas Müller, Joshua Kimmich, Leroy Sané, Mathys Tel és Bouna Sarr ment oda a szurkolók elé, a többi játékos azonnal az öltözőbe vonult. 

„A srácok ott voltak, megtették az utat és támogattak minket. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy ezt megköszönjük” – bírálta csapattársait Thomas Müller, aki gratulált a Saarbrücken csapatának.

Nyitókép: X/FC Bayern München

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2023. november 02. 15:27
a foci tükör ....
Silcon
2023. november 02. 13:02
A térdelés maradhatott el, esetleg nem volt elég "külföldi" a csapatban?
survivor
2023. november 02. 12:52
De a Saarbrücken HARMADOSZTÁLYÚ...
survivor
2023. november 02. 12:51
bunko-jobbos Koplárovics Béla forever !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!