Hajdú B. István: Ha hülyeséget fogok beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek

2024. május 03. 13:45

A népszerű kommentátor megköszönte a biztató gondolatokat.

2024. május 03. 13:45
null

Nyitókép: Fotó: MTI/Cseke Csilla

Április elején nyilatkozott a Mandinernek Hajdú B. István, aki akkor elmondta, hogy egy komplikált operáción esett át, ezért nem közvetített az utóbbi időben.

Múlt héten érkezett a hír, hogy a népszerű sportkommentátor felgyógyult és újra kommentálhat. Az MTK-Fradi örökrangadón hallhatták a hangját vasárnap az M4 Sport nézői először a betegsége után. Március 9-én közvetített utoljára Hajdú B., így közel két hónapos volt a kényszerpihenő. 

Hajdú B. István most a csatorna Gurulj be lassítva is! című podcastjában mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről, de beszélgetőpartnerével, Berkesi Judittal természetesen reflektáltak az elmúlt hét legfontosabb történéseire a hazai és a nemzetközi labdarúgás világából is. 

Köszönöm szépen, jobban vagyok! Köszönöm szépen mindenkinek, aki bíztatott, akár írásos, akár szóbeli formában, akár csak hallottam, hogy hívta ezt-azt. Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek és a következeők sem lesznek könnyűek. De, jelenleg úgy érzem, arra képes vagyok, hogy bizonyos munkákat, melyeket korábban elláttam valamilyen szinten, azt most is – azon a szinten – el tudom látni. Ha nem így lenne, nem tenném. Úgy gondolom, ez magával a szakmánkkal szemben is egy szembeköpés lenne, a kollégákkal szemben és az eseménnyel szemben, amit közvetítek. És leginkább saját magammal szemben is” – kezdett bele a kommentátor

„Úgyhogy, ha hülyeséget beszéltem az MTK-Fradin vagy a Bayern-Real mérkőzésen, vagy ha hülyeséget fogok most beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek és még különböző vizsgálatok, kezelések várnak rám. Ennek ehhez semmi köze” – mondta a podcastban Hajdú B. István. 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. május 04. 04:05
"...Darnai!" Mondhatsz akármit. Akkor SINCS(!) igazad.
files32
2024. május 03. 19:14
Ez Menczer Tominak szólt. Van humora.
rugbista
2024. május 03. 18:07
Volt bőven! De ha nem tudja, mit beszél, miért beszél a tévében? Menjen, pihenjen még.
gyaloggos
2024. május 03. 17:59
ODA se neki, MEGSZOKTUK már tőled! "Ha hülyeséget fogok beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek" KOMOLYABBAN pedig: TELJES gyógyulást kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!