Kampánycsend

2010. április 24. 10:43

Hétfőn folytatjuk.

2010. április 24. 10:43

Éjféltől kampánycsend. Vasárnap éjféltől a blog újra működik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajduj
2010. április 25. 21:18
Zsolci! Szóval most már nincs kampánycsend. 2/3-ad ez az eredmény. Így most már lehet pakolni, költözés következik, és hiába az antifaszista reklám, meg ilyesféle, vesztettetek, de nagyon. Magyarország ismét szép lesz, méltó régi hírnevéhez.
miloka
2010. április 25. 19:08
A szocik nagyon félnek! Vajh mitől??? "A szocialisták Jókai utcai választási központját körbezárta a rendőrség, oda kizárólag gyalogosan lehet bejutni. A bejárat előtt fotósok, operatőrök, újságírók gyűrűje, bent a székházban szekrényméretű biztonsági őrök vigyázzák a semmit. Politikus ugyanis elvétve sem látható az épületben, viszont jó hír az érdeklődőknek, hogy ismét ingyen van a sör. A mai nap nem a szocialistákról szól, ezt mindenki tudja. És tudják azok is akiknek - más MSZP-sekkel szemben még - esélyük van, hogy szocialistaként egyéniben jussanak be a parlamentbe: Tóth József és Szanyi Tibor, a XIII. kerület képviselőjelöltjei külön tartják a kampányestjüket a Teve utcai MSZP-irodában, távol a szomorkodó párttársaktól."( stop)
drienovác
2010. április 25. 14:06
gréczy puszta említése kampánycsendsértés
dadi56
2010. április 25. 09:58
A csend után jön a munkahely keresés, ingyenélő hazug gazemberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!