Időszaki rettegés

2011. január 19. 07:32

Akkor miért nem futkároztak külföldre rettegni, amikor Bencsik Andrást egy véleménycikk miatt felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság?

2011. január 19. 07:32
„Heller Ágnes filozófus a lapunk által feltárt filozófusbotrány kapcsán arról beszélt a Népszabadság internetes oldalán, hogy a Magyar Nemzet antiszemita megfontolásból éppen azokról az érintettekről közölt fényképet, akiken látszódik, hogy zsidók. Amiatt is kesergett, hogy Gyurcsány Ferencet bár becsületes (»Hazudtunk reggel, éjjel meg este«) és tisztességes (»Mi az hogy! Nagyon is! Törvényesen és tisztességesen!«) embernek tartja, az borzasztó, hogy a liberálisból mára a nácinál is erősebb gúnyszó lett. (...)

Gyurcsány becsületes és tisztességes volt, mi más lett volna, ha azokban az időkben jó helyre ömlött a pénz. A százmilliók. Egyetlen balliberális értelmiségit nem lehetett hallani, amint diktatúrát, a sajtószabadság végét, a jeges kézzel szorongató (ön)cenzúrát emlegetett volna. Mondjuk akkor, amikor a Magyar Rádió udvarán a rendőrök ártatlan fiatalokat kínoztak órákig, és ugyanez a Magyar Rádió minderről akkor sem, később sem számolt be. (...)

Egy demokráciában ilyenkor az újságírót szokás beperelni, ugye, Heller Ágnes? Az EBESZ volt sajtóbiztosa vagy az önkéntes emigrációba vonuló, a szabadság csorbulására oly érzékeny Schiff András, esetleg Konrád György író vagy Majtényi László, a Horn-érában megválasztott ombudsman pedig válaszolhatna arra a kérdésre, hogy miért nem futkározott külföldre rettegni akkor, amikor Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét egy véleménycikk (!) miatt felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
velazkez
2011. január 19. 12:00
„Heller Ágnes filozófus a lapunk által feltárt filozófusbotrány kapcsán arról beszélt a Népszabadság internetes oldalán, hogy a Magyar Nemzet antiszemita megfontolásból éppen azokról az érintettekről közölt fényképet, akiken látszódik, hogy zsidók. Ez azért nagyon súlyos! Ági Néni eltévesztetted a problémát. Én úgy tudtam eddig, meg az SZDSZ- től is azt hallottam, hogy ilyeneket mondani nagyon nem PC. (hogy csak úgy ránézésre) Ha ezt egy jobboldali orgánum mondaná az maga volna a tomboló antiszemitizmus. Zsidózni, pfúj... ránézésre megítélni pfúj... hogy ilyen lehetséges... Ági Néni hát már te is? Mit fognak rólunk írni Németországban meg a Népszavában? Ági Néni neked annyi! Drágajóbolgárúr délutánra már készíti (feni) az antiszemita kártyát lesz hörgés ??
de karatna
2011. január 19. 11:07
---------------------------------------------------------------------------- "Akkor miért nem futkároztak külföldre rettegni, amikor Bencsik Andrást egy véleménycikk miatt felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság? " ---------------------------------------------------------------------------- Megmondom! Azért, mert a poszt -és judeobolsevik bitangok eddig mindenhol üvöltözhették a gazságot, ami elé oda nyomtak egy "I" betűt és ez lett az ő igazságuk, az, amit nekünk tudomásul kellett venni! De ennek, a becstelenség monopóliumának most vége ezért rettegnek!
Kettes
2011. január 19. 10:27
Bencsiket elsőfokon ítélték szabadságvesztésre, másodfokon pénzbüntetést kapott és egyébként balliberális újságírók által ki mellette. A hülyéi.
marós
2011. január 19. 09:41
A szocik a neó-liberálisokkal arra szövetkeztek, hogy kifosztják az országunkat, ehez szükségük volt a választók dezinformálására, amire nem kis pénzért a média nagyobbik része kapható volt. Aki nyilvánosan hajlandó volt a rezsim, és vezetői dicsőitésére, az meggazdagodott. (Ez a folyamat a történelem során többször megismétlődött.) Az meg külön érdekessége ennek a nemzetrontó aljasságnak, hogy azok a személyek akik kephatók voltak erre, azok elég nagy része zsidónak vallja magát. A választók minősített hányada megundorodott a rezsimtől, a korrupt politikusaitól, az adófízetők pénzéből luxus életet élő bértollnokaitól, és demokratikus választással az egész rablóbandát elzavarta a hatalomból. A történet, helyesen ott folytatódik, hogy a demokrácia szabályai keretén belül, az elvtelenül, törvénytelenül elrabolt javakat az új kormány vissza akarja venni. Na ez csapta ki a bíztosítékot a libsi táborban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!