Lépjünk fel együtt a kecsöpös ellenforradalmár ellen!

2011. szeptember 06. 19:46

A kormánynak össze kell magát szednie, ha nem akarja, hogy az illegalitásból talán az indokoltnál hamarabb előlépő merénylő házi főzésű lekvárral, később szilvásgombóccal vagy – belegondolni is szörnyű – tökfőzelékkel, esetleg lecsóval, fasírttal, somlói galuskával mázolja össze a nemzet jelképeit.

2011. szeptember 06. 19:46
Rab László
NOL

„Az MN a támadás okát is feltárta: Dániel abban bízott, hogy az önkormányzat följelenti őt.

És akkor mi következik? Nem jelentik föl! Annál sokkal súlyosabb dolog történt. Bús Balázs közleményt adott ki (ha én egyszer kormányra kerülnék, ezt a műfajt nyomban betiltanám, addig éljek). »Meggyőződésem – olvasható e korszakos írásműben, mely évek múltával helyet kaphat a Bevezetés a magyar kecsöpös forradalom leverésének módszertanába című könyvben -, hogy az elhúzódó dackorszak és az ebből fakadó cselekmények kivizsgálása nem a rendőrség, hanem az egészségügy feladatkörébe tartozik. Ugyanakkor meglep az a megengedő hozzáállás, mely csupán legyint az ügyvédi szakmát ilyen súlyosan lejárató, immár sorozatosnak mondható botrányos viselkedésre« - írta közleményében a polgármester.

A közlemény szövegének megfejtése közben azon tűnődtem, hogy nem teljesen esélytelen a kaszinótojásos-paradicsomos merénylő, amikor Felszabadító Harcát vívja. Maguk a harci cselekmények azt jelzik, hogy itt a Fülkeforradalom Vívmányait Védő Csapatok (FVVCS) éberségével sincs minden rendben. A »baloldali botrányhős« belváros-lipótvárosi akciójának elemzésekor arra a súlyos hiányosságra figyeltem föl, mely segítette a Kecsöpös Brigadérost. (...)

Komolyra fordítva a szót, a kormánynak össze kell magát szednie, ha nem akarja, hogy az illegalitásból talán az indokoltnál hamarabb előlépő merénylő házi főzésű lekvárral, később szilvásgombóccal vagy – belegondolni is szörnyű – tökfőzelékkel, esetleg lecsóval, fasírttal, somlói galuskával mázolja össze a nemzet jelképeit. Célszerű volna minden NENYI alá és minden Alaptörvény-kérelem kitöltéséhez használt asztal, szék, fotel, sámli, rekamié mellé őröket állítani.

Ne engedjük, hogy a Gyurcsány Ferenc nevével bármikor kapcsolatba hozható »botrányhős« összekenje a magyarok micsodáit! Ha meglátjuk Dániel nyomait, ne habozzunk! Nyaljuk fényesre jövőnk átlátszó üveglapjait!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de facto
2011. szeptember 08. 18:19
http://youtu.be/3wLbk2NoEys
W4R1OCK
2011. szeptember 07. 12:56
Ha rosszul leszek a bálvány látványától és leokádom perelhetővé válok?
OrangeOrder
2011. szeptember 07. 12:08
Már bocsánat, de ha az izraeli zászló felgyújtása alaphangon rongálás, akkor ez mi? Az étel pocsékolásáért meg nagyon megverném.
kispufi
2011. szeptember 07. 11:10
hihetetlen, hogy a fidesz faszságaihoz azonnal hívőt tudnak toborozni az ilyen kergemarhák, mint ez a majom, például belőlem is azonnal kiváltja a nyanya, az alkotmány meg az ő asztalának a tiszteletét minden kételyem ellenére is, mert az örök relativitás most is felteszi szokott kérdését: kihez(mihez) képest? a rabokhoz meg a dánielekhez minden tisztelereméltó bír lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!