Az ELTE Hallgatói Önkormányzata elítéli...

2012. február 15. 19:25

...ha bármilyen csoportosulás a véleményét oly módon szándékozik kifejezni, amellyel társadalmi normákat sért.

2012. február 15. 19:25
ELTE EHÖK
Facebook

A mai napon Egyetemünk több, mint 375 éve alapvető tevékenységeit, az oktatást és a tudomány művelését zavarták meg illetéktelenek. Az ELTE Hallgatói Önkormányzata elítéli, ha bármilyen csoportosulás a véleményét oly módon szándékozik kifejezni, amellyel társadalmi normákat sért. Az ELTE Hallgatói Önkormányzata továbbra is demokratikus eszközökkel kíván a magyar felsőoktatás alakításában részt venni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. február 16. 08:42
Egyetértek! Még akkor is ha szimpatikus volt az akció...
Robinzon Kurzor
2012. február 15. 21:54
56 sem a jogi karról indult, azt is tudjuk.
Andrej
2012. február 15. 21:45
mivel az ELTE HÖK közismerten fidelitasz- illetve jobbik keltető, nagyon nem lepődtünk meg :)
Szonja
2012. február 15. 20:09
Hát, várható volt, hogy az egyetemisták tiltakozni fognak és az ő szempontjukból igazuk van. Ellopták a jövőjüket. Persze kellemesebb állami pénzből tanulni, mint hitelből.Talán az államilag finanszírozott helyeket nem kellene ilyen hirtelen csökkenteni. Valószínűleg többen lesznek akik estin/levelezőn fognak tanulni munka mellett. Növelni kéne az esti / levelező férőhelyek számát. A szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokra viszont mindenképpen fokozottabban oda kéne figyelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!