Időjárás

2012. július 24. 17:16

A hazai app fejlesztés egyik csúcsa szerintem az időjárás.

2012. július 24. 17:16
Dobó Mátyás
Doransky

„A hazai app fejlesztés egyik csúcsa szerintem az időjárás. A legtöbb app fejlesztési területen nem igazán érzem még, hogy feltétlenül versenyképesek lennénk, sok esetben még mobil kimenetek értelmét sem találják, de az időjárás más. Itt vannak adatok, az ember biztosan akar a telefonján időjárási adatokat nézni - sőt -. 

Az utóbbi időben két app is kijött, egyrészt frissült a korábban nem túl szép Időkép, másrészt megjelent a Köpönyeg új alkalmazása.

Mindkettő, szép, igényes kivitelezésű termék. Én nem vagyok célcsoportja ennek a kategóriának egyébként, kb. elég annyi, ha kinézek az ablakon, hogy mi a helyzet, kivéve hétvége tervezésnél, de végignézegetve az appokat azt kell mondjam, ez a kategória pillanatokon belül el fogja érni azt, amit egy versenyképes terméknek meg kell lépni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!