A kutyát megrúgó tüntetőről

2012. július 10. 09:15

A rendőrkutya fejberúgását undorító, szégyenletes dolognak tartom. Születésem óta rajongok az állatokért, így mindenfajta állatkínzást elítélek.

2012. július 10. 09:15
Vona Gábor
Facebook

„A hétvégi homoszexuális felvonulással kapcsolatban már elmondtam a véleményemet egy tegnapi bejegyzésben. Leírtam, hogy amikor majd mi döntünk erről a kérdésről, nem lesz többé ilyen rendezvény. Elfogadjuk, hogy van homoszexualitás, de azt az utcáról száműzni fogjuk. Ami miatt most írok, azonban nem ez, hanem egy sajnálatos esemény, amely ügyében több levelet is kaptam.

Az ellentüntetők közül valaki fejbe rúgott egy szájkosaras kutyát. Az esetről készült videó bejárta a sajtót és mindenki úgy tesz, mintha ezért is a Jobbik lenne felelős. Egyrészről az ellentüntetést nem a Jobbik szervezte - bár azzal egyetért -, hanem civilek. Másrészt pedig, hogy ott ki hogyan viselkedik, arra nekünk semmilyen hatásunk nincs, hiszen nem a mi rendezvényünkről volt szó. Harmadrészt a sajtóban arról nem tettek említést, hogy ott embereket is ütöttek. Egyúttal azt is el kell mondani, hogy a rendőrség rosszul kezelte a kérdést, fellépésével szítva a feszültséget és az indulatokat.

Ami pedig a rendőrkutya fejberúgását illeti, azt magam is undorító, szégyenletes dolognak tartom. Születésem óta rajongok az állatokért, így mindenfajta állatkínzást elítélek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 10. 15:47
Ez sokkal fontosabb, mint a buziskodás: A jövőben vízi közmű kizárólag állami és települési önkormányzati tulajdonba tartozhat; ezt is tartalmazza a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos törvények módosítása, amelyet hétfőn fogadott el az Országgyűlés 249 igen, 49 nem és 33 tartózkodó szavazattal. Négy fideszes képviselő önálló indítványának célja a jelenleg gazdaságtalanul üzemeltetett önkormányzati víziközmű-cégek integrálása, hogy azok elfogadható költséggel működjenek, és ne lehessen külföldi cégeknek átadni őket. Az előterjesztők szándéka szerint a változtatással negyven-nyolcvan szolgáltató végezheti azt a munkát, amelyet jelenlegi körülbelül négyszáz lát el. Emellett a több törvényt is módosító javaslat egységesíti a vízi közművekre vonatkozó szabályokat, mivel a szolgáltatók jelenleg különböző módon, kötelezettségekkel és feltételekkel működnek. Fontos változás, hogy a jövőben nem az önkormányzatok határozzák meg a szolgáltatási árakat, hanem ez állami hatáskörbe kerül, ugyanúgy mint a vízközmű-szolgáltatás infrastruktúrájának fenntartása. Ennek célja, hogy a rezsiköltségekben fontos szerepet játszó díjakban csak olyan költségek szerepeljenek, amelyeket valóban a felhasználóknak kell megfizetniük. A törvény rendelkezései a kihirdetést követő napon, illetve július 15-én lépnek hatályba.
Hajdú Sógor
2012. július 10. 15:32
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6t49w4xUY1qf1gv8o1_500.gif
Akitlosz
2012. július 10. 13:24
Talán nem kellene az államnak rendőrségi farkaskutyákkal megfélemlíteni akarnia a polgárait, s akkor ilyen esetek nem fordulhatnának elő. A kommunista időkben volt ez divat, nem szerencsés visszahozni ezt a gyakorlatot.
Erik a Narancs
2012. július 10. 12:45
A jobbikosok hazudoznak ossze-vissza. Tegnap meg rendori eroszakrol hazudoztak, ma pedig mar elhatarolodnak !!! Szar zsido part a Rabbik !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!