„Indul az MSZP 2014-ben”

2012. augusztus 31. 08:09

Pedig egy napig annyira reméltem, hogy hallgatnak szegény hülye Kolláthra...

2012. augusztus 31. 08:09
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
dajcstomi

„Pedig egy napig annyira reméltem, hogy hallgatnak szegény hülye Kolláthra...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atticus
2012. augusztus 31. 18:31
Először is: sokan örülhetnének, ha Kolláth műveltségének csak egy töredékét mondhatnák magukénak. Másodszor: a másik lehülyézése minősíti azt, aki mondja. Nyilván Lendvai Ildikó múltkori lemarházása sem kivétel... Nem lehülyézni vagy lemarházni kell, Tomi, hanem józan és helytálló érvekkel illene előhozakodni. Persze, csak ha vannak... Az utca embere, az egyszerű polgár gyakran mint valami élő példaképre tekint egy Deutschra vagy más (volt vagy jelenlegi) magas rangú tisztségviselőre. Ezért sem Deutsch Tomi, sem más - fenti kategóriából való - mókamester nem engedheti meg magának ezt a slendrián, sértő, útszéli, pocskondiázó stílust.
abraka
2012. augusztus 31. 14:50
Tompika. Mindig sikerül bizonyítanod, hogy tudsz még lejjebb süllyedni.
elfelejtette
2012. augusztus 31. 14:45
Én is. :D Érdekes helyzet állt volna elő. Szerintem az történt volna, hogy nagy baloldali összefogás helyett a hirtelen támadt hatalmi űrbe benyomult volna az LMP, meg a sok kis ballib pártképződmény, amik most vannak alakulóban (4k, Milla, SZEMA, mittoménmégkik).
1120
2012. augusztus 31. 14:01
Szerintem a Kolláth-ot titokban a Kubatov fizeti... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!