Apple vs. Samsung

2012. augusztus 12. 10:17

Az Apple nem azért támadja a Samsungot mert az másol, az Apple azért támadja a Samsungot, mert jelenleg az egyetlen olyan cég, amelyik képes telefont gyártani, terjeszteni és eladni hasonló volumenben, mint az Apple.

2012. augusztus 12. 10:17
Dobó Mátyás
Doransky

„Valóban a Google az Android operációs rendszert néhány hónap alatt iOS képére faragta egy Blackberry jellegű operációs rendszerből, ennyi idő alatt nem lehetett  valódi innovációs folyamatot mögé tenni, a Samsung pedig elsők között kapcsolt, hogy meg kell lépni azt a magasságot, ahol az iOS készülékek vannak, ők sem tehettek bele több éves kutatásokat, rögtön lépni kellett.

Ez a folyamat minden iparágban, minden átalakulás időszakában megtörténik. Jön valaki, újraírja a piacot, majd jönnek a cégek, akik a meglévő modellre építve próbálnak versenyben maradni. A Samsung és a Google egyszerűen csak elképesztő ütemben kapcsolt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. augusztus 14. 22:18
Arra törekedek, hogy a PC-mre csak olyan programokat töltsek le, amelyek magyar eredetűek, vagy legalább teljesen magyar nyelven legyen.
korona
2012. augusztus 14. 22:17
A Samsung pártján állok. A Magyarországon gyártott televíziók hátlapján ott áll: Made in Hungary! Gondolom, az európai piacon, de még távolabb helyeken is megnézik ezt a feliratot és megnyugodhatnak, hogy megbízható készüléket vásároltak.
nick89
2012. augusztus 12. 23:45
Nemsokára itt van Kínából a HUAWEI és adók, vámok nélkül lesöpri a piacról az összes konkurrensét. A budapesti Monori Center nevű kínai feketekereskedelmi központban már ezen dolgozik pár ezer illegális bevándorolt. Oszt jónapot! JÓÓÓNAPOOT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!