Függőség

2012. augusztus 21. 14:54

A kérdés, hogy mitől függesz és hogyan kezeled, hogyan érint ha a függőség tárgya megszűnik és hova vezet az életben.

2012. augusztus 21. 14:54
Dobó Mátyás
Doransky

„Mindenki függő, függünk a munkánktól, a kapcsolatainktól, legális kábítószerektől. Mindenki függ valamitől. A kérdés, hogy mitől. Vannak, akik függővé válnak a sporttól, vannak, akik a munkájukra kattannak rá és vannak akik egész más függőségeket alakítanak ki - gyakran rosszakat -, függünk a barátainktól és a helytől, ahová születtünk, a pénztől, a státusztól, amiben vagyunk.

Ha így van, nem a függőség a probléma, az természetes adottság, része az életünknek. A kérdés, hogy mitől függesz és hogyan kezeled, hogyan érint ha a függőség tárgya megszűnik és hova vezet az életben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rumtzeiss
2014. április 02. 00:37
Nem lehet a tudatmódosító szereket egy kalap alá venni!! Nagy különbségek vannak köztük. A tiszta MDMA kifejezetten előnyös lehet az egyén számára, terápiás célból is alkalmazható. Feldmár Ébredések c. könyvét tudom ajánlani a témában.
mokus777
2012. augusztus 22. 19:56
Azt hiszem, az eddigi hozzászólóknak el kéne még egyszer olvasni, és értelmezni a sorokat.
bunko_jobbos
2012. augusztus 21. 18:53
Ez most mi a szar? Konkrétan a kábítószereket mentegeti vagy csak általánosságban monja meg a tutit?
vigyor
2012. augusztus 21. 18:22
Ennyi? Jóvanhaver:-)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!