Hogyan csináltunk 600.000 alkalmazás letöltést

2012. augusztus 02. 21:39

Néha hiába küzdesz éveken át, nem tudsz egyről a kettőre jutni, egyszer-egyszer meg belerúgsz egy labdába és elszáll a Holdig. Nem szabad feladni.

2012. augusztus 02. 21:39
Dobó Mátyás
Doransky

„Tisztán emlékszem, a 4-6-os vonalán villamosoztunk éppen a Moszkva és a Széna tér között, amikor a telefonomat csesztettem és elkezdtem problémázni azon, hogy milyen rossz a mobilos Gmail kimenet, mert a mobil Safariban megnyitva a böngésző navigációs felülete szinte az egész képernyő tetejét elfoglalja és jó lenne, ha azt onnan eltüntethetnénk. Álltunk ott, Zoli meg mondja, hogy hát le lehet venni, csak bele kell tenni egy alkalmazásba. Én akartam használni az appot szóval megcsináltuk.

Este terveztem egy betöltő képernyőt és egy ikont hozzá, felment a boltba Gmail app címen, gondoltam, hogy majd használni fogom én, meg még pár száz ember, talán. 

Hát a fenét. Az appot elkezdték ezrével tölteni, néhány hónap alatt közel 600000-es letöltést generált, mi meg ott álltunk és nem nagyon értettük mi van.

A legviccesebb az volt, hogy vártam az anyázó hozzászólások és értékelések áradatát, mert bár ingyenes volt az app, senkinek nem okozott kellemetlenséget, nem tudott semmit azon kívül, hogy segített egy kicsit használhatóbbá tenni a Gmail mobilwebes kimenetét. Ehhez képest tucatnyi pozitív értékelést kapott, teljesen jó kommenteket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!