Tőlük vásárolok

2012. augusztus 02. 09:52

Azért vásárolok független fejlesztőktől appokat, mert szeretem látni, ha valódi emberek kevés erőforrással beleraknak mindent.

2012. augusztus 02. 09:52
Dobó Mátyás
Doransky

„Az utóbbi időben kevesebbet vásárolok, a vásárlásban azonban nem az ár alapján döntök, hanem próbálok olyan helyeken étkezni, vásárolni, fogyasztani, ahol a tulajon látszik, hogy valamit hozzátesz a városhoz. Érdekes módon bár nem olcsó helyek ezek, de nem is mondanám őket különösebben drágának. (...)

Tetszik, ha olyan kis üzletekről olvasok, amit pár tehetséges ember nagy szorgalommal összerak és épít. Szeretem a motivációt, az ember valahogy ösztönösen is kedveli a motivált embereket.

Az appok fejlesztőinél ugyanez a helyzet. Kézzel készített kis sütemények, amiket nem baj ha csak párszor használsz, de örömet okoznak és tudod, hogy a túloldalon valaki beletett pár száz munkaórát, hogy te ott örülhess.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!