Fanatikus-teszt

2012. augusztus 08. 12:22

Ez egyébként jól példázza a DK hozzáállását: gondolkodó embereket vár a soraiba, tudatos szavazókat, akik azért szavaznak egy pártra, mert szerintük annak a politikája a legmegfelelőbb az ország számára.

2012. augusztus 08. 12:22
Szarvas Koppány Bendegúz
Koppány mondja

Ha a DK valaha

a.) kádárista nosztalgia húrjait kezdi el pengetni (akár kimondva Kádár nevét, akár nem) (tudom, egyszer Gyurcsány beszédében már példálózott Kádárral, de szövegértéssel bíró embereknek szerintem nem kell magyarázni, hogy a »még Kádár is« nem azonos a "bezzeg Kádár"-ral, sőt, inkább ellentétes), vagy ha

b.) szociális demagógiát kezd el alkalmazni (mondjuk munkát-kenyeret, meg adócsökkentést kezd el követelni, minden szakmai megalapozottság nélkül, vagy azt, hogy a kormány ezt vagy azt védje meg, a »Hogyan« megjelölése nélkül), akkor én léptem.

De nem úgy tűnik, mintha ez a veszély a közeljövőben fenyegetne: az elnökség tagjai a Kádár-kor hátrányairól írnak és ugyanúgy elítélik, ahogy a Horthy-korszakot is. A pártnak pedig egyik gyakran hangoztatott elve, hogy »felelős ellenzékből lehet csak felelős kormány«.

Én tehát meggyőződtem afelől, hogy nem vagyok fanatikus. Ezért is van az, hogy olyan vehemensen tudom védeni akár a DK-t, akár Gyurcsány személyét (amit több támadás ér, mint magát a pártot, ami tulajdonképp örvendetes, ezek szerint a politikájukba nem tudnak belekötni), ami fanatizmusnak tűnhet, de igazából csak erős meggyőződés van mögötte, és a kettő között jelentős különbség van, még ha egyesek szeretnék is máshogy láttatni a helyzetet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bikaboy
2012. augusztus 08. 21:51
Vajon mennyi az IQ-ja ennek a gyereknek!? Ma már a második komplett hülyét olvasom itt!
gvarga10
2012. augusztus 08. 17:51
Mondád fiam, Bendegúz,hogy te fanatikusan véded Gyurcsányt és a DK-t!Ergo hiszel benne. Nos fiam akkor úgy fogsz járni,mint Jenőke,akiből Jenő tata lett. Ugyanis azt mondta Jenő tata,hogy ő tudja mi a különbség a HIT és a TUDAT között. ..Gyermekkoromban azt HITTEM a pöcörőmmel csak pisilni lehet.Mostmár TUDOM! Úgyhogy vedd ki a hüvelykújjad a szádból és dugd fel valahová...
füst
2012. augusztus 08. 16:43
Vicces kisfiú felelős politikust játszik... Anyuka szóljon rá és fektesse le időben!
elfelejtette
2012. augusztus 08. 16:26
Ennek a kis makinak már a neve is hátrányos helyzetű. Nem csoda, hogy Seggelem ennek is nyal, ő kifejezetten a nyomikra bukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!