Sok funkció helyett sok platform az új feladat

2012. szeptember 02. 09:46

Bár jó lenne látni, hogy végül hány képernyőre kell majd digitális tartalmakat gyártanunk, egyre erőteljesebben töredeznek szét a méretek és a platformok.

2012. szeptember 02. 09:46
Dobó Mátyás
Doransky

„Már most 3 nagy operációs rendszer tucatnyi képernyőjét kell megcélozni, ha valaki sikeres akar lenni a következő generációs digitális piacon, példaként 2012 lesz a 7 colos táblák éve, és egy új, tényleg erős tábla platform megjelenéséé - Windows 8 -. Ráadásul úgy néz ki, hogy kapcsolt élményekre vágyunk, sok feladatot a telefonról indítunk el, de táblán, vagy számítógépen akarunk befejezni, olyan megoldásokra vágyunk, amik eléggé igazodnak az adott eszköz paramétereihez. Szerintem ezek a körülmények erőteljesen emelni fogják a belépési küszöböt a digitális termékek piacára, mert ma webes és több képernyős összekapcsolt app fejlesztési modellek jönnek, amit már egy közepes méretű csapat sem tud feltétlenül megoldani. Ehhez még tegyük hozzá, hogy reálisan a telefon és a tablet lesznek leginkább a TV-s kimenetekre kivetített okos eszközök, így ha valaki ezt a kanapéból élvezhető élményt is célozni akarja, akkor még néhány feladatot meg kell oldania. Mi lesz az eredménye ennek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!