Kövér szerint rosszabbak vagyunk, mint a komcsik

2012. október 30. 09:30

A házelnök úr feszültségét azzal vezette le, hogy a kékcédulákból galacsinokat gyúrt és megdobálta vele a mögötte ülő LMP-frakcióvezető laptopját.

2012. október 30. 09:30
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A házelnök úr ma előbb azt mondta, hogy rosszabbak vagyunk, mint az SZDSZ, utána teljesen felszaladt a vérnyomása, a szocik felé bökött és közölte, hogy rosszabbak vagyunk,mint a komcsik. Ez nála a sértegetés netovábbja :) Feszültségét azzal vezette le, hogy a kékcédulákból galacsinokat gyúrt és megdobálta vele a mögötte ülő LMP-frakcióvezető laptopját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. október 30. 15:19
Nézd, Schiffer elvtárs! Azt hiszem, jelen esetben Kövérnek igaza van. Ocsmány, ráadásul teljes mértékben megalapozatlan érvekkel próbáltok előnyt kovácsolni. Tényleg úgy, ahogy a komcsik szoktak.
Fakutya tizedes
2012. október 30. 15:16
Bár a kommunisták csaltak a választásokon, mégis ők vádoltak meg másokat visszaélésekkel. Sikerült is elérniük, hogy az egyik legjelentősebb ellenzéki párt képviselőit kizárják a parlamentből. Ezt látva a többi párt sem mert fellépni az MKP növekvő hatalmával szemben. Rákosi ezután saját legközelebbi szövetségesei, a szociáldemokraták ellen indított támadást. Előbb számos „jobboldalinak” bélyegzett politikust kizáratott a pártból, majd 1948-ban az MKP és a szociáldemokrata párt egyesült. Megalakult a Magyar Dolgozók Pártja (MDP), amelynek vezetője Rákosi lett. Ezzel a lépéssel a szociáldemokrata pártot gyakorlatilag megsemmisítették. Ezt követően a demokratikus pártok összefogásának ürügyével a kommunisták létrehozták az ún. Népfrontot. Ebben csak az MDP-vel együttműködő erők vehettek részt. Az 1949-es választásokon a pártok helyett már csak a Népfrontra lehetett szavazni. Az MDP-t kivéve az összes párt tevékenysége lassan megszűnt, és kialakult az egypártrendszer. Ezek tényleg azt hiszik, hogy újra és újra eljátszhatják ugyanazt. Mást persze kitalálni se tudnának.
Fakutya tizedes
2012. október 30. 15:08
Tehát a kékcédulázós logika szerint most a baloldaliak lettek a nácik? Gondolom, a továbbiakban ők fizetik a holokauszt kárpótlásokat.
Fakutya tizedes
2012. október 30. 15:03
Schiffer János (MSZP) képviselő arra tett javaslatot, hogy a 0,8 százalékos kulturális járulékot vessék ki a szőnyegek, a felsőruházat, a férfi öltöny, a női kosztüm, az ing, a blúz, de még a nyakkendő, a csokornyakkendő és a kravátli után is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!