Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbánék választójogi törvénye ketchup után kiált

2012. november 26. 10:01

Vagy kaszinótojás után. Esetleg ezt még elintézem nekik...

2012. november 26. 10:01
Dániel Péter
Facebook

„Lázár János ma módosította a módosítás módosítását is.
Orbánék új választójogi törvénye pedig ketchup után kiált.
Vagy kaszinótojás után. Esetleg ezt még elintézem nekik...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peonza1
2012. november 26. 21:48
A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja. Szolzsenyicin!
Fakutya tizedes
2012. november 26. 20:06
Milliók éheznek, ez a féreg meg szétkeni az élelmiszert mindenhol. Szabotázsért kapna az elvtársaitól olyat, hogy a kecsapot is nagybőgőnek nézné.
I.Preskin
2012. november 26. 18:08
Go! Piotr! Go! T.HANKS
lükeboy
2012. november 26. 17:52
Dániel, Dániel! Nem mégy még el? Félsz, hogy bedobnak az oroszlánok közé? Ott aztán majd verheted! És ne félj, el fogsz menni! Ja! És vigyél magaddal ketchupot, meg kaszinótojást! Ezekkel jobban fogsz ízleni az oroszlánoknak! A liberalizmus legyen veled!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!