Ha a technika nem lesz izgalmas...

2012. november 09. 13:42

A legtöbb piaci szereplőt a technológiai változások érdeklik, a kezünkbe kerülő eszközökkel vagyunk mostanában leginkább elfoglalva.

2012. november 09. 13:42
Dobó Mátyás
Doransky

„A legtöbb piaci szerplőt a technológiai változások érdeklik, a kezünkbe kerülő eszközökkel vagyunk mostanában leginkább elfoglalva, és kicsit háttérbe szorult, hogy miként lehet átütő sikert elérni szolgáltatásokkal.

Mégis nagyon nagy fejlemények az integrált szolgáltatások terén érkeznek mostanában, most jött ki az Amazon Prime, ahol a 8 dollárért havona - 1440 Ft kb - az előfizető megkap 2 napos szállítást, több ezer filmet és minden hónapra egy ingyen könyvet - ami a mai világban általában bőven elég tapasztalatom szerint -. http://www.amazon.com/gp/prime

Nemrég került ki a webre egy kép arról, hogy az Apple mennyire elhúzott a tartalomterjesztési üzletben az utóbbi években, a legtöbb országban már benne vannak a tartalom alapú üzletben. A Microsoft is erre fókuszál erőteljesen a következő időszakban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!