Új e-kereskedelmi időszak a hazai piacon

2012. december 02. 08:42

Nagy átalakulások jönnek a következő egy-két évben, szerintem a többi szolgáltatáshoz hasonlóan a konszolidáció és a nemzetközi szolgáltatások térnyerése fogja jellemezni.

2012. december 02. 08:42
Dobó Mátyás
Doransky

„Jön az Amazon, pletykák szerint a Media Markt és a Tesco is belendül a hazai online kereskedelembe egyrészt támadva a meglévő hazai online monstrumokat, másrészt új e-kereskedelmi területeket kiépítve.

Nagy átalakulások jönnek a következő egy-két évben, szerintem a többi szolgáltatáshoz hasonlóan a konszolidáció és a nemzetközi szolgáltatások térnyerése fogja jellemezni. Alacsony profitra berendezkedett, globális terjesztésben jártas, tőkeerős cégek nyomulása egy dolgot biztosan meg fog változtatni a hazai társadalomban. A még mindig kicsit egzotikusnak számító online vásárlás egy-két éven belül a megbízható offline márkák és a már erős online márkák további erősödésével teljesen hétköznapivá válik majd.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!