Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Találkozás egy fiatalemberrel

2012. december 23. 09:45

Még az is lehet, hogy az a hajdani fiatalember már maga sem lelkesedne túlzottan a mostani Orbán Viktorral való találkozásért.

2012. december 23. 09:45
Mátyás Győző
168 Óra

 „És ha már erre a nyomvonalra léptünk: igazán izgalmas lenne egy amolyan variáció a »találkozás egy fiatalemberrel« témájára. Ahogy az 1989-es fiatalember azt kérdené: hogyan jutottál ideáig, Viktor, hogy felépítetted ezt a minden ízében hazugságra és képmutatásra épülő NER-Óceániát, a »nemlétező« oligarchák paradicsomát, ahol a Belső Párt szétbarkácsolja a demokráciát, hogy helyébe léptesse a megfélemlítés és a korrupció ikercsillaga által vezérelt unortodoxia világát.

 
Orbán és kormánya abban téved, hogy ugyanolyan dölyfösen kezelik le az ifjúságot, mint az ellenzéket vagy az érdekvédelmi szervezeteket, és ugyanolyan cinikusan akarják átverni és megfélemlíteni őket, mint a felnőtt lakosság jó részét. Hiszen ahhoz vannak szokva, hogy ha ők »megvédik a nyugdíjakat« (értsd: előbb konfiskálják a magánnyugdíjpénztári befizetéseket, majd megzsarolják a mégis bennmaradni akarókat), akkor simán keresztül viszik az akaratukat. Ha »megkönnyítik« a választás lehetőségét (értsd: a szavazók jelentős része elé akadályokat gördítenek a regisztráció révén), azt némi értelmiségi morgást leszámítva nem követi felzúdulás. Mindez azonban csak azokkal szemben eredményes, akik a rendszer részei (ezért lehet lesöpörni a politikai ellenfelek kritikáját, hiszen azok csak „a pártérdek tüzénél szítják a politikai haszon lángjának pecsenyéjét”). Vagy azokkal szemben, akiknek van vesztenivalójuk, így megfélemlíthetőek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. december 23. 18:38
http://kuruc.info/r/26/105851/ A HÖOK vezérek!
kjkj945
2012. december 23. 13:27
Tudomásul kell venni, hogy ilyen a listás magyar démonkrácia. Csönd van. A dudva, a muhar, A gaz lehúz, altat, befed S egy kacagó szél suhan el A nagy Ugar felett.
Kvasztics Fedor
2012. december 23. 13:14
Rosszindulatú hazugságok csúsztatások. Egy 2/3-os kormány nem tehet mást, mint megvalósítja az elképzeléseit, végrehejtja az elkerülhetetlen korrekciókat. Minden, ismétlem, minden párt így kormányozna ekkora többség birtokában. Nincs más lehetősége, a magukat széplelkű demokratáknak beállítók is pontosan tudják, hogy a politika nem társasjáték, hanem a hatalom megszerzésére, majd gyakorlására irányuló tevékenység. Semmi törvénytelen nem történik, nincs sehol leírva, hogy ha egy párt kapja a 2/3-ot, akkor ezt, meg ezt nem teheti meg. Sunyi, félrevezető duma a 168 óra cikke. Hazugsághalmaz.
mary
2012. december 23. 12:41
A 168 óra egy nagyon szennyes rosszindulatú lap lehet, én ugyan a kezembe sem vettem soha, csak onnan sejtem amiket itt az interneten olvasok. Ezeknek se Isten se ember, se karácsony semmi sincs a világon csak a gyűlölet.Szégyeljék magukat karácsonykor is a gyűlöletet szittyák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!