Mi nem lesz 2013-ban?

2013. január 08. 19:04

Nem lesz újabb közösségi média durranás. Miért? Mert a következő nagy dolog már itt van velünk.

2013. január 08. 19:04
Dobó Mátyás
Doransky

„Nem lesz igazán nagy közösségi média sikersztorid. Miért? A Facebook egyre jobban támogatja a klasszikus tartalom megosztást a felületein szemben az appokkal. A megosztott képek, illetve a klasszikus blog- és média tartalmak mennek egyre jobban. A közösségi média hegesztése helyett megint érdemes jó történeteket gyáratni.

Nem az lesz menő, amire eddig gondoltál. Miért? A videót újra felfedezzük 2013-ban, elképesztő sebességgel növekszik a megtekintett videós hirdetések száma. A web sokkal jobban mozog, mint eddig.

Nem lesz újabb közösségi média durranás. Miért? Mert a következő nagy dolog már itt van velünk. Úgy hívják Instagram. Keverj bele egy kis Snapchat-et - sexting - és meg is van minden, ami 2013-ban durranhat.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2013. január 10. 08:08
Aha. Vagy bejön vagy nem. Mindenesetre a szerzőnek is jár az a fél perc virtuális figyelem, ha számára az élet nagy dolgai ebben a kérdéskörben merülnek ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!